THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 July 2011

Bowling Tournament Ini Petang ....

Babai....hari ni aku half day sebab dept GIA ada buat event Bowling Tournament cum Team Building...buat dekat dekat sudah...nakbuat jauh sudah suntuk masa nya...so ini lah event yang di uar uarkan ...sibuk cari hadiah bagai...booking tempat pun sudah...hari ni semua akan bergembira aktiviti bowling dan kecuali aku la...pregnant tak leh berbowling yer...eh tapi tak mengapa...tempat pilihan adalah terbaek...dan cantekkk....hari tu masa survey...terpegun jap...tengok bowling ada classs uolls...maklum la first time datang agak jakun la...nak ke sini pun kena ada membership...orang orang kaya punya tempat la...nasib baik la bos suggest suh ke sini guna membership...kalau tak ...tak merasalah wehhhh...main la kat soping mall...ini je mampu..hukhuk...tapi jangan risau pada yang takde membership...tempat ini terbuka pada non member gak tapi hanya pada weekdays saja...weekend untuk member saje...per game pun aku rasa tak la mahal melampau RM10 per game...harga member RM8...beza RM2 aje...kot kot nak merasa main bowling privacy boleh la ke sini..dan kalau rasa orang kaya leh la buat membership kat  sini.....aku tak kaya so tak payah buat...hehehe buang masa je..bukan datang selalu pun...


bowling event dia KLGCC- Kuala Lumpur Golf Club...
mari ke area bowling alley...turun lif tingkat LG ...

wow....masuk masuk je nampak ruang tamu marvelos...eh ini pusat bowling ke hapa...nampak tak screen tv tergantung tu...ada now showing movies gitu....tapi kena bayor...ala ala wayang dalam bowling le

sofa hempuk ko...petang kang tak main harus aku lentok sini kejap....kombinasi color pun cantekkks

sapa tak nak main boleh duk sini tengok orang main..berdindingkan kaca...so tak dengar la bising lantunan bola gabak tu...macam deko almari solek pun ada kan...heehhe...

kat sini ada 10 lane saje...so tak la cozy sangat

tempat duduk nya pun haaa...kemain...ala ala sofa..lepas baling lepak jap..pehhh

ada 2 lane khas untuk kids...so kalau bawa anak tak la mengacau mak pak nya main...tapi hari ni orang besar je main..tak de kanak kanak pun..kalau rasa teringin jadi budak leh la main lane budak ni...ada malu ke??



 EVENT 3 IN 1 NI MERANGKAP MAJLIS MAKAN MAKAN SAMBUT PUASA SEKALI ...PEHH MAKANAN ADALAH BEST DAN BANYAK GILER 10 DISHES....TERUS TEKAK LAPAR






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

5 comments:

Shu Shinju said...

wahhhh...bestnyeeee.......

PinKy MoMMa said...

tempat cantikkkk nok..mcm nak tido tgk lampu tu huhu ;p

kella said...

wow... bestnya! cantiknya tempat ni mimy.. kelasss nya..

Liyanaroxx said...

Perghhhhh best gilak dia punya hiasan dalaman!TERBAEK!

Bitt (double IS) said...

saya pernah menang kat situ..akekekekkee memory daun pisang yg hampir layu...akekkekeke...lama gilakkk...lane pendek tu yg senang kot....nak lagi pendek ada belah kiri rasanya..akekekkeke

woww satu package semuanya syokkk p masa sunsetkan snap pic cantekk tuhh ;)

Google