THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 July 2011

Bila FJ Benjamin Sales Apa Ku Dapat....

Rasanya bulan lepas nya citer ni kot...aku rasa end of June...FJ Benjamin ada buat warehouse sale...FJ Benjamin ni syarikat yang membekal jenama branded ke MSia like GUESS, Raoul, La Senza.,GAP..ini je la aku tau...yang lain tak sure...aku tau ada sale tapi aku tak pegi....aku balik kampung on that sale...sekali my bestfriend Diana Mary call dari KL..time aku dalam kete nak balik Muar , Johor tengok Tok Mak...dia cakap..."beb, nak handbag GUESS tak tengah happy hour sale ni 3 for RM150....lets sharing..."...oh terus aku OMG....nak nak....rasa mau hangkut je 3 beg tu...tapi sedar diri lagi...baru je beli beg Charles&Keith...huhuhu..nak kirim lelain tak dapek la....dah la takpegi sesedap aje nak kirim kan...aku tak kisah color apapun tapi lain sikit ar dari hitam kan...so aku tau apa Diana beli....malam tu gak aku suh Diana MMS...maklum la dari kejauhan Muar-KL...tak sabor nya pasal nak tengok handbag baru ...GUESS gitu....GUESS ngan harga murah lak tu...crazzy dol...meh tengok apa handbag yang 3 for RM150...tu old fashion?? ada aku kesah...murah beb...ko ada ...lalalala..GUESS ni sale mana dapat harga macam ni...nan ado la harga GUESS ni mahal gabak..rabak poket


jeng jeng....sampul handbag baru ku....lalala

wow harga sebenar RM529...nak beli harga gini..kirim salam banyak banyak...tak kose

bila sale jadi RM120...still rasa ratus lagi..ada dua kosong...sekali happy hour tinggal satu kosong je...berbaloi weh...jadi RM50 saje...

hasil diana rembat 3 for RM150 - aku punye?? bukan bukan tapi jatuh pada adiknya

yang kedua coklat color...owh cantik gak patern...bukan aku nya...Diana nya pilihan yer...peh minah ni siap beli wallet sedondon tu...Diana kata wallet tu tinggal RM40 je...melampau murahh

hehehe senyum simpul tengok ini..yes yes  aku punyeeeeee laaaaaaa....putih silver....memang takde beg color ni...so inilah handbag terbaru ku dari GUESS yang harga nya RM50 ajeeeeeeee....sumpah suka. sebab murahhhh



 KEPUASAN DIRI KU BILA DAPAT BELI SESUATU BARANG DENGAN HARGA MURAH MELAMPAU...TERSANGAT PUAS...OLD FASHION..?? ADA AKU KESAH







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

ratusiput said...

betul tu janji kite dapat merasa kan gak nok...ehehe...cantik gak kale silver n putih tu...takla old pesen sgt...stylo gak tu...

mamyharraz said...

mimy selalu dpt beli item sale giler2 kan..

ok lepasni sharelah dgn mamy kalau ada info2 sales begini..nak jugak henbeg murah camnih ;)

henbeg tu mmglah lawa!

PinKy MoMMa said...

nokkkk tak nak beli kt aku hadiah besday ke hahahaha ;)

Haresue said...

ko nie asyik dpt rege murah jer tau.. jeles aku.. cantik beg tu mie..leh letak botol susu ngan pampers.. huhuhuhuh

zety said...

wah! jelesnyer!!

Just Call Me Bitt said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nagessssssssssssssssssssssss sayaaaaaa...murah tak hingatttttt

Softtouch [Hanim] said...

wa....murahnya...oklah tu mimy....xdelah old fashion...cntik jer....

MaRyD said...

aku lagi suke ...nk shoppin lg...lama2 laki aku pun kopak kan...

Pepel BoNda AmaNi said...

murah xhenggattttttttttttttttt.....best gila nok....

Google