THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 July 2011

Reunion Geng Secretary batch 99-01@ Restoran NurZaatar

Lama benor terperam citer reunion ni...dan lama jugak la aku tak jumpa secara jemaah ngan geng DSS...geng kami adalah geng masa kami secourse sebatch di Kolej E.D.I, Taman Melawati...sapa tau?? dan geng blogger yang sekolej ngan aku gak ialah Ms Norrie...course kami antara yang glamer dan terlebih glamer...hahaha perasan la tu...tak perasan tapi terperasan...mana tak nya..hari hari beruniform blazer..setiap hari tau ..without excuse...tak pakai blazer potong markah...1st year blazer hitam kombinasi putih....masuk 2nd year sudah tukar ke Grey kombinasi putih....kasut opcos bertutup...muka harus mekap shantekk...bila jalan je....budak course lain opcos tengok cam nyampah giler especially pompuan..tapi tak semua segelintir...tapi takpe ar kisah lama....tapi sweet memories la...pastu jadi bahan tackle budak course lain ..ya auwwwwwww...tapi aku tak terlekat pun sorang...adalah 2 - 3 orang of them yang terlekat sampai ke kawen...Alhamdulillah,,,

Plan nak bertogether ramai ramai berjemaah sudah terlaksana...walau pun ada yang tak dapat datang last minit...tapi tak mengapa agenda tetap diteruskan sesapa yang ada...bukan senang nak jumpa...so thanks pada Linda sebab tolong arrange kan tempat untuk reunion...nak harapkan aku ..payah sikit..yang lelain sibuk keje...Linda ni housewives so senang la sikit dia nak survey apa yang patut....so agenda makan makan,jemputan, hadiah,tarikh masa...tema theme color...semua linda yang arrange...mekasih beb...tolong...so aku tau datang hadirkan diri bersama hadiah cabutan bertuah...lokasi di mana.?? walau tema baju tak arab tapi tempat makan pilihan di NUR ZAATAR, danau kota.....lagipun memasing tak bawa husben...senang sikit la nak lepaking lama...oh paling suprise adalah...Lecturer kami join jugak...jauh datang dari Kedah nun...thank u Miss Zuraidah...eh miss lagi ke...till now fah kawen dia suh panggil miss jugak...cehhh..even ramai yang tak datang..takpe tak kisah..1st kan...tunggu 2nd sure ramai..heheh ...


hiasan depan Nur Zaatar means ada event by us :))

hitam putih tema..1st reunion DSS

lepaking place..sila kan bersila semua

suprise !! lecturer kesayangan kami datang...love miss Z

aku dan miss Z dah serhopa adik beradik...huahahuaua...

kami bertiga

beramai ramai potong kek simbol reunion

Nasi Arab.Zaatar..tak lawan Saba...ok ok aje

Pizza Telur, Keju, Cendawan Zaatar - sedap rasa mcam roti telur garing

Pizza Pepperoni Zaatar

Sandwich Zaatar...sedapp jugak...tak sedar habiskan sebakul

Kek Moist Choc beli aje kedai deret sebelah

budak budak excited la nak potong kek

Lin dan Eija

sebelum Miss pulang ke kedah..time ni aku tukang snap

selepas aku masuk...pastu ada adegan tak disengajakan...hahaha..belon tu jatuh berderai ke bawah

okeh beralih tempat ke depan sikit pintu depan

Suzy, Liza, Linda...macam adik beradik la korang ni

tempat sesuai bawa kanak kanak..suka hati la nak hempuk bantal

Eija bawak baby Hazim

susun atur meja makan

Hazim tak mo aku...nak Suzy je

time mengumpul hadiah dan cabuttttt

door gift day...Norrie ko punya ada kat aku sila tuntut

cabutan ku mengena Lynn punye...tak kisah je.thanks beb



 SAPA SUKA TASTE ARAB LEH LA TRY...BUFFET RAMADHAN RM30...





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

PinKy MoMMa said...

nok..sandwich tu mengancam ke nok..gbr mcm ye je huhu..tergoda ai u ;p

bestnya korang leh reunion..owh rindunye kawan2 lama huhu

mekchu said...

baji ko cantik nok... itu bj pegnen ke?

makan2 kat bawah ni mmg pilihan ku.. sedangkan makan atas kerusi pun kena bersila kan.. kalo dpt makan kat bwh mmg heaven..

POSH76 said...

menggodala tempat makan ni....cam bess jer kalau nak melepak...

mamyharraz said...

baju mimy cantik sgt.suka tgk.mecing sgt.

bestnya ada gang camni kan.

Pepel BoNda AmaNi said...

a'ah la nok..muka ko miss Z tue ada iras la...

Eri-chan said...

kelabu ek korang punya tema....

Softtouch [Hanim] said...

bestnya jmpe kwn2 ala..haah muka mimy n miss z sama...sedapnya sandwich tu n pizza....

Mrs. Norrie said...

bestnya...
rugi tak dpt join...
lain kali I'Allah....

gift aku nanti aku amiklah biler senang2...
heeheheheheh

Miss tetap maintain..skit pun muka n body tak berubah...
miss ader anak ker?

anggun said...

xsangke adew jugak ex student EDI kt blog nih..i ex student EDI jgk..tp amek course DCE..hehehe..btw, u kenal shikin x..?

Google