THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 July 2011

Ini Keje Malamnya Eh Sang Somi

Pada satu malam aku Encik Awak suh aku follow dia gi opis memalam buta...haishh memalam pun keje ke....dah la ngantuk bangat.....ni sebenarnya adalah rentetan dari rintihan bini nya yang selalu bengang laki nya asik keje malam je....lately ni memang Encik Awak sibuk bebenor...keje sampai malam...sesekali kena gak ada syak wasangka kann...opsss.....dah banyak kali Encik Awak ajak aku nengok apa sebenarnya keje dia ni...yerlah Encik Awak ni kerjaya nya hanya la Pelukis Pelan Elektrikal @ Draughtman ..aku rasa keje dia buat drawing je la...apa ke hal asik nak keje site je all the time...habis drawing sudah la yerkk..oh tidak benar..sangkaan ku meleset...apa ko ingat laki ko tu macam ko keje opis duduk goyang kaki layan pc sambil memblog la....hehehe..

Okey malas nak citer panjang....aku pun membontoti Encik Awak ke site opis nya...sejak kawen..memang dia kena jaga site ni...selalu la dia mengeluh ..itu la ini la...ada je benda tak kena...standard ar kan duk site..kena maki hamun ni....asik meeting je....aku ni tak baper paham cara orang keje site ni maklum la keje opis kan....benda gini la jadi penyebab gaduh ...maklum la masa tu baru kawen kan..rasa kurang perhatian..pangg mengada kan ko.......sebelum kawen dia duk opis je..macam chat ym memang selalu je la...tu pasal la bercinta..tup tup lepas kawen Encik Awak kena transfer handle projek baru lak...kat area Bukit Bintang KL..memula dulu on oof je ulang alik Puchong - KL...pastu dah permanently till projek siap di handover...hadoiiii...sakettt tu pasal la kami tak pindah masih duk umah family...sudah rasa keperitan ulang alik puchong tak sanggup jauh giler...tak sanggup....

Yer kena ikut maknanya kena paham cara keje somi okey...mau mintak macam macam kan...nah sila tengok..huhuhu..kesian jugak nengok..memalam pun kena pantau apa lagi keje yang tak siap...fyi, now ENcik Awak handle projek Taragon Puteri Bintang merangkumi Apartment dan Hotel..Apartment dah siap..cuma Hotel je lagi sikit nak setel...dah la launch di jangka bulan July ni..huiihh masak..tu yang semakin Encik Awak bzz hari sabtu ahad pun keje...nak kemana payah ...sian pulak nengok...takpe lepas siap nanti kita dating balik key...oh yer ni nak sambil menyelam minum air gak..Encik Awak amik gak job part time untuk pelan drawing...harga kena PM key ..tak baper reti nak bgtau...


muka tayang sebagai visitor pass

ini visitor pass  untuk pelawat yang datang tak buat keje macam aku le

oh suasana bilik hotel yang hampir nak siap

kerusi di celah menghadap pemandangan luar

oh ini KLCC waktu malam...tau ke??



ohh kekasih hamba blur orang nya..huuhuh rajin bekerja

ada tv plasma lekat sudah..bentuk ala sempoi aje

kami di celah bilik gelap...haaa buat apa tu ...hihihi

bilik medium kot....tak siap lagi.susun atur kedudukan elektrik Encik Awak yang plan tau..huhu vangga lakk

wat pe ni...dia tengah tengok lampu downlight bilik hotel...ini la masalah nya..pekerja salah letak dah kena dia  tengok satu persatu..setiap bilik hotel okeyy

sedang orang itu bzzz aku sibuk snap muka sendiri


mengada kannnnn...orang belakang tengah sibuk ngan keje dia..ko keje syok sendiri tak sudah

ukur jangan tak ukur bang...salah ukur kena pancung lak ngan boss hehehe...pissssss

rasa mau beradu atas katil hotel....tido dulu la..hihihi..poyoooooooo

bini sibuk tido sian kat lakinya...gigih nak siapkan keje..dari satu bilik ke satu bilik...tingkat 21-25 yer...pehhh tak larat nak ikut

tetiba kena kejut...bangunn kita ke tingkat lain yer...baiklah..kan best hotel ni encik awak ada share..huhu berangan je la

lorong lorong celah bedah bilik hotel...satu persatu kena redah masuk...

bersandar di tepian dinding...heheh tak larat dah weh...keje aku masuk bilik hotel je..tido kejap dah bangun

eh pic blur lak..tetap nak letak gambar ni...nak tunjuk encik awak gigih berjalan ke satu bilik..wat keje

tadi baru habis tingkat 23..now nak gi tingkat 24 lak..huhuhu memalam scary naik lif tau

check in bilik 2414...hehehe...


oh yer...tandas nya best...kaca terbuka ...wahh best ni mandi bersama....lalalala open air

ok tamat sudah..tak kose aku nak snap setaip tingkat ...rhopa bilik sama je...ok mau tau dimana lokasi hotel ini..yer di Taragon Puteri Bintang....masih dalam pembikinan..dah siap launch leh la check in sini yer....


 
 AKU SIAP BERANGAN NGAN ENCIK AWAK DAPAT LA KITA HADIAH SEMALAM TIDO SINI DARI OWNER ...JAWAPAN ENCIK AWAK...JANGAN BERMIMPI LAAAA...DAH KEKBALI KE DUNIA NYATA..INI LA KERJE









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Just Call Me Bitt said...

syokknya nok dpt terjah semua tingkat...saya kalo naik lift dekat mana2 pon tetap scary...akekeekkee

Just Call Me Bitt said...

syokknya nok dpt terjah semua tingkat...saya kalo naik lift dekat mana2 pon tetap scary...akekeekkee

CidaZam said...

nasib baik ko blogger... hahah kalau tak ermmm mmg ko tido je la atas katil tukan sampai dia habis kerja. aku baru nak komen, kalau aku aku tido je kat atas katil sampai dia sudah kerja... tengok dah siap posing... hahah harus mengunakan ruang yang ada tuk blog... heheh

P/S;- discount tuk kengkawan nan ado ka??

Ms AiReEn MoHd said...

keje kerje keje cr duit tuk baby kamu nanti...nnti baby kuar byk nak pakai duit..sebelum tu nak raya ni..siap kan duit tuk ayra sekali..ngeee

Eri-chan said...

eee bestnya bilik air cenggitu...rasa seksi bila mandi..heheheh

noradzlina.kamdani said...

kite suke dgn bilik air tu..transparent

Mia-Ina said...

keja en awak same keja ayah mia..x sangka lak...hm

mekchu said...

semalam pun tak dpt free ehh? kedek sungguh.. tak pandai beli jiwa staff kan.. kalo lampu rumah ni rosak bleh dtg tolong repair tak en.awak? huhuhuhu..

Softtouch [Hanim] said...

mimy lg best dpt rasmikan dulu bilik2 tu..sy plak malu kalu bilik air mcm tu..ehehehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

nok...klu aku tobat scary nak pegi hotel yang dalam proses nie..ekkeke aku kan kuat berimaginasi....

Google