THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 July 2011

Minum Starbucks Sambil Berjimat...

Weekend Sabtu lepas, aku nak jumpa BFF..lepak lepak santai jap..sambil bergosip girl...kali ni tak perlu bawa husben or boypren la...something about girl talk...bukan tak allowed husben..tapi topik kurang sesuai la...hihiihhi...apa la benda tu....so takde husben ni leh la lama lama skit story mory...memula ke Alexis, Great Eastern Mall..opp alamak lum share story lagi citer makan Alexis ek...bagi citer Starbucks dulu la...after puas dah berchit chat kat Alexis...merayau jap dalam GE Mall...tak best sangat soping mall ni...sunyi bebenor..

After dah siap Maghrib...kitaorang lepak lagi...kali ini aku nak belanja BFF minum Starbucks dengan berjimat...jimat ke?? lepak santai jap before nak balik...sebelum tu tepon Husben memasing bagi report lambat balik nk pi minum kopi sat....Encik Awak dia kebetulan hari tu keje kan...so senang sikit aku nak bergerak sana sini...pandai ko kan... kekdah nya?? lalallalala aku ada voucher Starbucks hasil menang bola Encik Awak..RM100...so aku hulur sorang sekeping voucher RM10....RM10 hengget je ke..ha yer lah  ada RM50 je tinggal hihihi...asik minum starbucks je kann.....now tanda belanja BFF ...nah hamik main pegi pilih air apa korang nak...lebih tambah sendiri yer kawan kawan...aku punye kena bayor RM 4hengget je...aku pilih Frapuccino Chocolate Caramel...yea jimat sangat...yang lelain ada yang kena bayor RM3 hengget la..Rm2hengget la...yang penting jimat giler beb...ko ada...??


Encik Awak penat main bola nak dapat Voucher ni...aku sapu ...ngeh ngeh..nilai RM100 tu bebeh

sila bagi kengkawan BFF RM10 hengget sorang satu...lebih tambah yer...

nah hamik...sorang satu dah dapat air memasing...jimat jimat..

santai santai lepaking...

saje menunjuk Frapucinno RM4 hengget...ko ada?? cehhh

anis pahal ko serius giler...wa takutttttt....reen hover nampak kamera

bila wifi free camni la dua orang ni...update FB...oh perut ku sangat takutttttttt.........sudah naik lol...hihihi




 NAK VOUCHER CAM GINI GAK?? SILA LAH BELI KAT STARBUCKS YER....HEHEHE AKU NYA FREE LA HASIL ENCIK AWAK PENAT MAIN BOLA KAN...BINI YANG SAKAN....PEHHH








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

6 comments:

-oP_ida- said...

kakmimi.....
adeih betuahnya akak....takdak sangat moningsikcness.....
tak mcm nida ha.....terok!!! nak ganti puasa pn xdaya dah ha...huhuhu
risau camna nak posa sebulan nie...jenuh gagaH...

akak beshnyaa dapat free Voucher...untung nyaa memember akak..leh join merasa...

Nadine said...

arrrrghhh! u minum my favourute drink babe. terliur tau org dlm pantang ni. huwaaaaaaa T_T

mamyharraz said...

kegemaranku jua ;)

kasihnya suami.. dpt voucer pass pd isteri tercinta ;) atlis mimy enjoy dgn BFF kan :D

Bitt (double IS) said...

aekkekekekkeekeke dia penat main bola memang patut kasi si isteri yerr..sebab si isteri penat menunggu tak kira dia mana juga berada...aekkekekekkee

sokakkkk Frapuccino Chocolate Caramel....like 100x akakakkaka

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dpt voucher free...mmg menjimatkan...

Pepel BoNda AmaNi said...

nok..voucher tue ko dapat 100 kan..mesti ada balance..sila la belanja aku lak..lalalalalala

Google