THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 September 2012

Setiap Gambar Ada Cerita...Hello Insta World

Sejak kepoh ada GT ni aku pun sebok la mengodek application..paling utama tengah hot ni...INSTAGRAM...yeahhh...sudah tak syak lagi...ku sudah terjebak...kemain harinhari hapdate gambar...well aku kan suka tang expose gambo ni sesuai sangat!!!!!....maka itu hari hari la berupdate...muahahahaha...sejak ada Instagram..Facebook pun aku tak heran....sesapa nak follow me...waaaaa matiklah bajet retis sangat Kannnn....follow la aiii yeww - MIMIZIOUSLICIOUS....



hello insta world....i am addicted !!

follow my instagram - mimiziouslicious


dah alang aku terjebak mari menjebak kan orang lain jugak...hehehehe..kak faie sedang mengexplore instagram...terus addicted tau








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Mommy_Cha said...

sana sini instagram...kelasss.... ^__^ tgu bila lah BB nak ade application tu kan? hahahah!

Riri Yoorin said...

kerlass uolss skrg insta plakkk

♥ ROS ♥ said...

Ros bru start semalam... Hahha.. Tp blum godek2 follow lg, bru start upload semalam :)

~ NANA ~ said...

amboi mimi....patut la hari2 ada gamba baru kat instagram tu...hahaha

YanaHime said...

Hikhikhik...best2! Yana pi sebar virus kat anak2 sedara trus melekat. Duk insta x hengat, posing dgn mulut itik bagai. Maklumlaa, remaja lg kan. Yg mak remaja ni pun terjebak kaw2

Annaster said...

tu diaaaaa.. sakan nampaknya.. kalah ai tau.. hahah

Dkna Abza said...

best tau layan benda alah nie.. hikhikk..kang terleka pon yea gak ;p

Jen Jen Izaicun said...

wahhhhh.... kite tkde lagik pun..

NM02 said...

awak...

kita mmg follower awak le...

hehehe

sori, lupa sudah.. byk dah ketinggalan

kalu sudi, mari la follow kita jugak..

aTy _faRed~ said...

errr...aku tak pandai lagi pakai bende alah ni..huhu..jakun kan aku ni...;p

Google