THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 September 2012

Open Opis Raya 2012

Bulan syawal dah lepas tapi citer open house raya baru terkedek nak citer....mula citer ngan open opis raya...kebiasaan company besar majoriti melayu memang akan adakan edisi open house mengikut deparrtment..macam opis aku tu la...konsep macam umah gak..aku datang level ko nanti berbalas aku gi pulak department ko...gitulah kekdahnya...seronok woo open opis ni makanan sedap sedap belaka...mewoh mewoh...

Sepanjang syawal tu boleh dikatakan hari hari ada je la jemputan ...sampai tak terpegi..kalau satu bangunan ni aku gi la..kalau bangunan sebelah memang tak kose la nak berjalan ...ya ampun kengkawan bangunan sebelah jemput den tak datang...tang nak menapak tengahari tu tak sanggup...yang pasti open opis dapat menjimatkan poket lunch yang kekeringan selepas raya huhuh..biasa la gaji awal...dah perabih jalan jalan raya kennnn....jadi bila kena jemput makan makan ai is suka tahap kuasa lima...meme arrr...datang terus terpacak jam 12.30 tengahari...muahahahah..errr sebenarnya yang penting adalah masa mengeratkan silaturahim sesama pekerja...nak jumpa lain bahagian memang payah la...kalau jumpa pun hal keje je kan..bila ada open raya ni sesuai la nak beramas mesra..tak gitu...


Open opis Group HR ..tetamu ramai gak...eh kata HR..division terpenting organisasi kann....menu utama Nasi Bukhara....dap dap


Open Opis paling meriah kot...division paling terbesar kat TM...Group IT Network...siap deko hias bagai macam kenduri kahwin buat kat hall...aku tengok gini..apa lagi pantang jumpa la...mari berposing..makanan?? errrr orang ramai sangat...makan je la satay ke lemang ke..huhuhu



Ni open opis division UNIFI CSOC...ingatkan hari jumaat takde jemputan..tetiba yani call suh naik tingkat 29 ada makan makan....pantang jemput pantas la naik lif..muekekekek....pastu siap dapat tapau ..kelas tak menghangkut makanan...dapat makan dapat food

Open opis jiran sebelah Group Business Customer Management...sebelah aje...kuar lif opis aku kanan...opis ni kiri....makan sedap ya ampun Nasi Arab Mandy Hadramawt....pehhh 

Group TM Global buat open opis terbaekk la...menu memang citarasa tinggi tekak tembolok aku...tetiba nampak ruangan western....memang napsu tak terkawal la time tu...

Meriah tak meja ai uollss...mampu habis ke?? kuang kuang...

Speciality Burger Bakar...yeayy...punya la kena beratur nak tunggu...hadoi sanggup

Penutup raya...boleh pulak ada 5 division panggil jemput beraya...mampu pegi 2 tempat je..perut dah full..memula gi sini jiran sebelah gak orang belakang je...dept Business Finance & RWO..

Then bergegas pulak ke jemputan TM Wholesale...kena pegi ni sebab adik RIRI jemput memang haruss...eh Riri yer hari tu..sibuk MC...lawa uolls dia color hijau gitu baju

Ni la yang best gi open opis ni bila terserempak sana sini geng secretary lain...apa lagi..bergambar kejap pun jadi la kannnnn







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

Girl Girl said...

awww... iolss nampak tecitt aje dlm gmbr la tuu... hehehee

mamyharraz said...

meriahhhhnyaaa..suka tgk. sbb kami kt sini tak ada open2 house mcmni..

Mommy_Cha said...

meriah u ols...ber open house!!!

Riri Yoorin said...

kak mimy sori xdpt melayan.. bz nak meriahkan majlis n menyumbangkan sore hahaha

Beautyfull_Maria said...

jimat sebulan duit blanja mkn tghari...he..he..he..

AIN NAZRI said...

dtg gak open house TMG.. tapi nape kita x terserempak kan.. kalu x, leh kenal2 kan mimi

rina mazlan said...

Cantik mimi berhijab.. :)

Google