THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 September 2012

Oh My GT :-)

Senyum sampai ke telingaaaaa....lalalala...nak citer lelebih takut di label riak menunjuk pulak..tapi biasa aku kan selalu ketinggalan dalam pakai gadget ni..orang dah terawal beratur...aku baru la terkedek kedek..sekadar nak merasa jugak tekonologi sekarang yang canggih manggih kann...kalau orang kata terikut tu yer jugak...huhuhu terikut ikut pun tengok poket gak...poket kosong...berangan dulu deh...

Fokus utama beli konon untuk Fayel...heheh alasan terbesar...guna pakai nama anak konpom boleh punyaaaaa...sementara Fayel  kecik lagi ...belum reti berebut guna...bagi la chance la mama guna dulu yer nak...tunggu sok lusa dah reti bergadget konpom leh gaduh manja ngan anak sendiri ni huhuhu....nasib la laki aku bukan hantu gadget ni...:))...senang hati sikit leh la hover berinternet dunia tanpa sempadan....dunia internet aku suka berblogging...agak sesuai bersama oh my GT...ai is jarang bukak laptop setiap masa kecuali kat opis saja...sejak PC opis buat hal lembap lempar ke laut..Oh my Gt datang penyelamat...senang hati bawa ke opis sambil wat keje sambil ber GT...wahhh sempat ko kan...tak de keje ke?? muahahah jangan jeles uolls aku takde boss ni..boss cuti unpaid 6 bulan...muahahah ronggeng...jom baca blog dann apalagi BER-INSTAGRAM !!!!!! yeayyyyyyyyy


konsep sambil menyelam minum air....hehehheheheh....tengok PC loading super lembap meh lempar ke laut  




EHEM EHEM....TERIMA KASIH LOVE ......





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

mamyharraz said...

mmg akan gaduh dgn ank hehe mcm sy lah siap dia rekues nak yg besar (ipad) huhu demand!

ciNDerella stRikEr said...

slm kenal.

best blog ni. sy follow n linked ye.

CikLily Putih said...

senang ade GGadgetkan, surfinG sepanjang masa lah gamaknya

aTy _faRed~ said...

aku pasal gadget ni memang kurang skit.
laki aku pon baru jer beli gt ni dalam 3 bulan lepas kot.. tuk qaleef..!!!! heran aku..selame ni aku dok pujuk die beli tuk diri sendiri kemain liat..sekali die kate die dah beli..tuk anak..huh...!! betul2 tuk anak die buat..segale aplikasi die donlod tuk qaleef..sedang die masih pakai hp lame 2nd hand dolu2 beli tu..adeeyyhh....dalam kate tak nak manjekan anak tu..beli gak bende mahal2 macam tu...gggrrrrr....
eerr..tapi aku numpang pakai...;p

D Yatie said...

best nyer la...saya ni bila nak ada GT or GN...huhuhuhuhuhu....

Alin Marlini said...

fuiyoo...bestnye...

YanaHime said...

hikhik! jgn tak tayang, rugi...already got that one, mintak kat hubby; hadiah sbb bg dia anak, wakakaka!

Ann Ishak said...

meriahlah bertenet ye...good :)

Softtouch [Hanim] said...

bstnya...betul senang nak tenet...mmg beli alasan utk anak tp sy tumpang jgk. Kdg berebut...

♥ ROS ♥ said...

Hah lagi kerap berTenet la pas nih..hihihi :) ros yg ade ipad ni pun 24jqm nak ngadap rasa :p

Google