THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 September 2012

Beraya with Geng Moxs + Ina Achik

Ini la dinamakan raya KL style...sana sini weekend dah penuh jemputan open house...tapi tahun ni macam tak banyak jemputan aku dapat pegi ..disebabkan kebanyakan jemputan di hari sabtu maka memang tak dapek la nak pegi...sorry uolls jemput tak pegi...laki aku keje sabtu payah sikit...kalau aku sorang bawa diri takpe...ni nak kena bawa Fayel ...huhu sori wa tak confident tinggi lagi nak berdua ngan budak kecik tu...rela la aku tak pegi memana kalau berdua je...mesti nak ada apaknya jugak...kang buat nya Fayel meragam itu ini tak kena naya...tahun ni aku sempat la pegi beraya open house 2 geng blogger kesayangan ai....hukhuk..naya tak pegi mau kena sekeh...kenal berblog je terus jadi ngam kan...kuasa blog memang best la untuk persahabatan..i like...kenal diorang pun dah lama...memula raya umah Nurmala..janji janji ngan geng moks set time jumpa terus buat bising..hehehe...mala masak nasi berlauk..sedap ..kena timing la aku kelaparan tak makan lagi..thanks nok...aku ngan megat melantak nasi ko tambah 3 kali tau tak...huhuhu



Raya Geng Moks (Mala,Eryn)

Suasana kecoh nak bergamba dah start dah...

Si mala ni anak dia Khaleef mak dia hangkut maka Fayel kena pinjam heheh

We all geng mokss meletopssssss...eryn, me, mala...kenal berblogging je beb..terus jadi ngam...

Dah amik gambar sebok lak nak review balik...nak tengok lelemak nampak ke tak..hihihi

Geng moks kini..tetap la moxs...hehehe..ingat dulu gathering bersama karaoke ..kemain memasing time berpasangan lagi...now jumpa balik dah bertiga pulak...next gather mana moxs?

Bila geng bapak bapak posing dalam lif...hahah

Eh ada orang nak masuk ...haha kantoi

Dah jadi bapak orang dah diorang ni...hehehe...

yeahh daddy ayra dan papa fayel...rock bebeh


Raya Ina Achik House

Selepas habis beraya umah mala dan geng moxs...malam tu ada satu lagi umah geng blogger nak pegi...yer sapa tak kenal ..blog kakiku suka berjalan...ina achik in da house...dia ni kira geng moxs gak tapi versi kurus hehehe...aku kenal ina sejak aku beli popiah tahun 2009 sampai la sekarang...blog ke realiti jugak...umah dia pun dekat dekat je hah sekentut ngan umah aku area gombak...sib baik dekat malam pun ku redah jua...heheh...otw ke umah ina achik jumpa lagi geng blogger...jumpa deqna, yusnida pepelEryn Moks juga...apa lagi kepoh la kejap berkumpul sebelum nak ke rumah ina...sesekali jumpa memang gitu..asik bergambar aje la..umah ina adalah super ramai tetamu..tetiba jadi pemalu hukhuk..duk dendiam di satu sudut hahaha leh caya ke pendiam...makanan dia gojes ada mee kari homemade ....orang dah tak ramai baru la makan...kira orang nak last last balik la..thanks ina achik jemput ...suka taww layanan korang kelasss..

belum sampai umah ina terserempak eryn baju biru ..dia nak balik dah kitaorang lak baru sampai...stop jap sembang gebang berfoto ...


Fayel dan dinda Aishah berebut ...hah rebut la yer anak anak..sambil mak mak nak sembang ni

Kanda Amani malam tu dia baik sangat manja je ngan aku..dia ni jinak merpati susah nak dekat...Dinda Aishah jangan cakap la..baik selalu...cool je

Duduk bersila di satu sudut hukhuk..tetamu adalah ramai...glamer tau ina achik neh.. :)

Kira orang last last jugak nak balik.....best jadi orang last bergambar banyak kali pun tak malu sangat heheh

Lagi kali kedua bergambar...edisi kamera lain lak

pandang sana pulakkk

Si tukang amik gambar isteri mereka...hehehe mana satu pojaan hati..dah tentulah yang berspek mata tu..hihihi laki aku opcos la...







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

3 comments:

Admin Dienaz said...

meriah raya... bestnya kan

Siti Shuhadah said...

bestnye ka... bila dptjumpa semua2 lam gambo ni...

Gieyana said...

meriahnya..syok tgk uols gbersya kt umah inaachik..:-)

Google