THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 September 2012

Raya 3 Syawal Masa Untuk Bye Bye Kg Ku

Mementang la tahun ni turn aku beraya side aku kan...kemain hover sakan gamba sesaja..huhu...raya ketiga tiba..ok masa beraya dengan family sendiri dah tamat..dah ada keluarga mentua kena bertukar pulak...3 hari rasa tak cukup je...what to do...kena adil...so raya ketiga aku nak balik ke Terengganu pulak kg Encik Awak..sementelah pulak kali pertama Fayel nak beraya ngan atok nenek belah ganu lak...kehadiran Fayel amat la ditunggu tunggu...almaklum la cucu sulung kan.....so masa nak balik ke Terengganu masa raya ketiga tu...kebetulan pak long mak long aku pun nak gerak sama ke kelantan so kitaorang konvoi sekali...macam biasa family bila nak balik tu riuh la sikit....tetiba rasa touching lak nak balik..adeh berat je hati...ku tabah kan jua hati ..dah la malam tu ada BBQ huwaaa tak dapat nak join...takpe Muar KL bukan jauh sangat pun..bebila masa leh balik...so masa nak balik tu ada la selit selit gambar kenangan di hari raya ketiga....


Fayel yang habis kena gomol sakan sana sini...

Dikendong oleh orang sana sini..hahahah..help me...

Bergambar kenangan keluarga mak...ini lah keluarga yang balik beraya tahun ni...sikit je sebenarnya...hope tahun depan lagi ramai la

Kembali ke pangkuan mama nya dek gomolan sana sini

Sian budak ni...tu la sapa suh tak takut orang...memang kena buli la

Bergantung kasih kat mak lang...hah nak ngadu nasib la tu


Okeh okeh kena pujuk mak lang..mak lang nya hari tu tak nak lepaskan Fayel balik Tganu hahaha..asik la memekap budak kecik ni...

Muka selamat dah masuk kete....lega aku ...hihih

Fayel the co-pilot papanya...aku beralah lagi duk belakang...memang ar ada org kata tak elok biar anak kecik duk depan...habis kalau duk belakang melalak itu tak kena sanggup ke nak biarkan...memang dia suka duk depan...apapun kita tawakal je la sebarang kemungkinan

Fayel tengok orang luar yang sibuk duk mengacah nya

Hahahah orang orang luar tak dapek buli saya dahhh

Muka cuak pun ada lagi ni

Hehehe mak budak duk belakang sorang diri senang diri...cam bibik dah haku

Okeh budak kecik ni dah beralih belakang pulak...

Hello Boy..ready to eat??

Duduk kan pakai Bambo seat menyenang kan jugak sebab Fayel kan tak reti duduk sendiri lagi

Okeh okeh mari makan...siap buat bekalan bubur dari rumah..

Fayel makan dalam kesesakan jem...bubur nasi blend campur 
brocoli,kentang, green peas, pear


TAMAT CERITA RAYA MUAR...CITER RAYA TGANU LAK....




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

5 comments:

D Yatie said...

eh menantu auntie ni...hensem sungguh di hari raya...hahaha...menantu ke? hehehehe. selamat hari raya buat fayel, mama dan papa. (^___^)

aTy _faRed~ said...

sakan fayel beraye...:)

Aida78 said...

ehhhh dalam jem pun sempat makan lagi fayel...syokkknya dapat mama rajin masak fayelnya makan....

~ NANA ~ said...

amboi fayel...gaya mcm big boss dah...haha

Mrs. Norrie said...

seronoknya dia beraya ramai org gomol...duit raya cnfirm banyak nih

Google