THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 September 2012

Sambutan Raya Opis - GIA Open House 2012

Ya ampun liat sungguh la aku nak memblog ni...penangan Instagram tul la....kengkonon ada GT leh la rajin berblog...nan hado ...aku tengok PC je mood ke laut...what theeee...meme arrr benda baru di tangan...kemaruk beruk la kejap...ai is jakun..oo lalala...kesiannn...diharap kejakunan ini adalah bersifat sementara...kalau permanent habis la...memang blog kesayangan akan sunyi sepi tanpa berita...tu la asik berinstagram apa nak tulis merapu mengarut pun dah blur...oh tidak...sebelum skill membebel hilang pupus dek asik nak hapload gambo je..tak leh jadi ..hari ni aku nak citer pasal raya open house sana sini....

Pembukaan raya citer open house best la...open house department aku...bestt wooo....tahun ni kira agak awal jugak la planning nak buat open house...seawal masuk keje je...dah ada plan untuk buat minggu pertama masuk keje...maka memang bzz jugak la time tu...nak cari makanan, jemputan, preparation...open house opis orang paling bzz adalah secretary secretary yer..dan jugak admin staff..semua hempas pulas menjayakan open house opis..nak bagi yang terbaik buat tetamu...supaya datang makan kenyang kenyang...yeahhh...menu tetamu harus la ada nasi..yer Nasi wajin di tengahari ..NASI BRIYANI in da houseeeeee...

Tahun ni dept aku dah ada big boss baru...dan meriah sikit sebab big boss pandai masak...yer..macam masterchef ko...big boss nak masak 3 menu...special katanya...big boss korang hado gini..takde kan...memula rasa macam iskk big boss ni boleh ke masak banyak...nak jemput banyak staff...mampu ke?? dont play play yer...hari open house tiba nahhhhhhh...itu dia masterchef CEO berhempas pulas masak menu terbaik raya...memasing staff terkesima termasuk la aku..dah la rasa sedap..macam profesional...laki lak tu..malu weh aku yang pompuan ni...hihihi...rata rata pengunjung tetamu staff yang datang ke open house kami memang mengaku menu sedap ini...bangga kejap on behalf hehehe...terbaekkk raya...big boss apa lagi memang suka dipuji la kann..katanya next year i nak masak lagi weehooooooooo..hokhok kekdahnya..




Selamat datang open house department Group Internal Audit....hiasan pintu depan by kak shida admin...rajin tulll

Orang kuat big boss nak masak...

 Masakan panas panas ..siap bawa dapur sendiri tu..

Big Boss masak 3 dish...boss korang hado

 Big Boss dah berbaju melayu ...

Masterchef CEO dan menu raya homemade nya

3 hidangan menu speciality homemade by masterchef CEO...kelassssss

Macam kenduri kahwin lak...wanita ini sibuk buat bunga centerpiece meja....kemain

Sibuk jugak ni menyusun biskut biskut raya...

yang ni sibuk apa...sibuk berposing..muahahahah hover

Boss Besar TM Berhad dah sampai...Dato' Zam nak merasa special food 

Ruangan desert yang cantik deko deko

Mee Bandung sedap...macam mee bandung muar johor..siap ada telur mata lagi...

Laksa Sarawak sedap gak..orang sarawak makan cakap macam kat sarawak je

Mee Rebus jugak....terbaeikk

Satu lagi menu special Burger Special...ada telur tau di dalam...nyummy

Makanan dah terhidang ...tunggu tetamu je

Pilihan ku... hantu western food...ngeh ngeh...

Boss boss besar TM kekenyangan makan...


Orang kuat dapur..hehehe sibuk nampak

Serius diorang memang rajin...puji la korang..

Orang dah semakin ramai nak menyerbu...

Ruangan mee mee berkuah...Big boss turun padang asik tengok food dia

Tetamu dah start datang...

Lasagna hot in da house...larissss ni..ramai peminat

Satay satay...opss lupa nak snap gambo nasi la..huhu terabai nasi sebab homemade mee berkuah jadi tumpuan

Aku setia ngan burger...heheh..kita bikin jadi burger bakar..

 Kami penunggu tetamu....

Tengok tu kasi habis...kita tapau...

wawawaa...licin terus....dasat tul penangan homemade masterchef CEO

Ikat jangan tak ikat...hahaha..sibuk nak tapau gak

Team TM Group Internal Audit beraya....yeahh...pepel n pink theme....sporting la semua

 hamboi panca sitara la semua...gedik kan..ahahaha..sekali sekala...huhu...nice ladies









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Riri Yoorin said...

wow!!! hebat Masterchef CEO !!!

Mommy_Cha said...

Kak aku paling kalah tang desert tu..hamboih dah mcm setting hotel 5 star ko! jeleshhh aku kak! pastu ko kan kak, kalo bab bergambo memang hover...! jeles i...semua sporting..kemslm staff yg sporting moting tuh eh...:)

mamyharraz said...

beger tu mmg lah mengiurkan..sedapnya kalau dpt makan mee bandung tu.

♥ ROS ♥ said...

Masyallah makanan dia suma nampak selera... Haisshh kalau kt blog bleh instagram kan senag..hahhaha

Admin Dienaz said...

bestnyaaaa open house cenggini.... sporting habis la u oll... anyway nak exchange link boleh tak hehehe

Ann Ishak said...

burger tu memang ermmm betul ;p

Jen Jen Izaicun said...

terbaik la... bos yg masak... bestnyer food...

AIN NAZRI said...

mimi nak mitak contact number org yg buat fruittart tu boleh tak?? nak order laaa

mekchu said...

jap jap.. big boss kamoo tu masak kat situ ke? giler kemas dia memasak x de kotor2 pon..

pas tu jeles sbb menu best2 exp paling jeles dgn burger bakar ngko tu.. adoiii....

Oda Aman said...

hebat tul big boss tu. masak 3 menu sekali harung. takde comot plak tu. dapat pujian lak apa yg dimasak. sgt down to earth. tabik spring utk beliau.

Google