THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 March 2011

Mimpi Moon Kat Hospital...!!

Satu hari di petang sabtu aku ke HOSPITAL KUALA LUMPUR (HKL) menghantor mak abah aku ke sana...diorang tak sihat..sorang demam...sorang sakit pinggang...biasalah orang tua kan...macam macam la sakit nya...mereka ni memang patient yang setia ngan HKL....tak percaya pada klinik klinik...katanya mahal je lebih tapi ubat tetap sama...ermm....itu kata kata dari seorang pesara kerajaan yer.....takpe abaikan soal itu yang penting tugas anak kena la bertanggung jawab membawa mereka ke sana...bertogether aku dan laki ku, Encik Awak...wahh dan macam dua orang couple pegi double date lak...ahakssss...memula drop dulu mak abah kat lane emergency pastu tawaf satu hospital cari parking like wtf tu...tension okeh...takpe takyah story janji ada parking...dannnn sambil jalan berduaan bermanjaan................

mak abah duta HKL...ngeh ngeh
Sambung balik...sedang berjalan berduaan bermanjaan..geli okeh kat hospital pun ko nak gedik kan...takpe hospital tempat orang yang sakit angau..auwww....dan tetiba di sudut belah kiri jalanan ada bangku duduk...korang bayangkan la yer...aku terpandang sorang wanita...dan wanita itu pandang aku jugak...dan terus rasa macam kenal itu wanita....yer yer wanita itu terus menjerit nama... 'hai Mimy" ...yer aku pun spontan melambai jawab .. "hai Moon" ...hehe.. macam mimpi moon lak kan..Moon si empunya blog...http://miera301.blogspot.com/...bila jumpa macam dah kenal lama lak...hikhik...itulah kuasa blog kan....merapatkan silaturahim di alam maya...bila jumpa saling kenal tak de la rasa kaber malu kann...dah jumpa tu ..reti reti la bergambo sama kan...hihi...kate blogger...harusssssssss.....

moon!!! awak comel gebus lawa giler...next gambar...aku nampak tak cantek time ni ..moon maintain jekk

Second gambo Encik Awak pandai snap...tetiba rasa cantek sama je ngan Moon kan...lalalala....btw moon kat hospital jenguk adik ipar dia...nak tau apa kes...gi baca blog dia key...sesapa yang ada terjumpa aku kat memana jangan lupa untuk menegur yer...lambai pun okey...









Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

5 comments:

Miss Moon said...

best gilers dapat jumpa nko mimie ...tambah duk slalu baca blog mimie ...auw mak suka la baca kisah mimi ngan en awak ....akakkakaka

malu je kan ...aku ngan spontan je jerit hai mimie muahahhahaha ....cam jumpa kat KLCC je kekdah nya walhal kat hospital ekekkekek ..

Thanks Mimie ...nasib u kenal ai ...kalau buat u blur tanya eh u sapa ...mak terus lari naik wad nyorok dalam bilik nurse aakkakak

thanks mimieeeeeeeeeeeeeeeeee ...auwwwwwww . Tak terjumpa kat menara rebung skalik terjumpa kat HKL

siap sutan tanya sapa tew mummy ...ai pun kata la member blog ....1st time jumpa in person tau ...tahu tak apa pak sutan kata ...lor nampak cam dah kenal lama n slalu jumpa ...wellllll ai tahu mimie nih pun sengal cam ai ....apa der hal cium2 pipi kan ....mimi kan kan baru la mesraaaaaaaaaa

ratusiput said...

dedua comel dedua lawa... :)

Filla ~ Kasihs said...

hahahaha.. moon and mimi... dua-dua pon best.. i lap u both!!

Softtouch [Hanim] said...

dua2 cantik n comel lah mimi...

mak sy pun sama patient setia HKL..mak sy mmg selalu ada appointmnet di sana...pesara krajaan lg byk benefit dia tau..sbb abah sy pun pesara kjaan jgk..

Ann Ishak said...

pesara kerajaan ni displin memang kuatkan dan teratur je...sama macam my father

Google