THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 March 2011

Ice Room Dah Ada Area Umah..Panjang Langkah

Yeayyyy ICE ROOM dah ada dekat umah....goyang goyang badan...menari blue hippo....comel tak...auw cakk....gedik giler...meh lempang.....aku eksited ni...ICE ROOM dah ada area gombak....ala kat Sri Gombak baru tu....lama aku tunggu ice room ni..nak pegi damansara tau je la laki aku sorang tu...jauh sikit bukan nak pegi..bukan jauh kat melaka ke..perak ke...dalam KL je...dah malas komen...kang bini dia  merajuk sentap baru dia tau..dah dia tak nak pegi takpe..BFF aku kan ada...terus calling darling bff ajak pi rasmi ICE ROOM..yessza babai Encik Awak..duk dendiam kat umah...rasa nak makan cedok sendiri...rasa nak tidur peluk bantal sorang...bini mu ini nak berjimba ngan kengkawan baik sambil bergosip update citer terbaru...ala ala desperate housewives lak kan..tapi kami bukan desperate yer....

Janji ngan geng BFF sumer tepat kul 8 malam dah ada sana...janji melayu kekdahnya dekat kul 9 kot...aku lak henpon problem..tetiba nengok jam dah kul 8.45 malam...apalagi cepat salam Encik Awak..dengan harapan nak pakai kete dia...ngeeeeeeeeeee...yes dapat....babai Encik Awak...jangan kaco tepon eh bini nak ngomel ngomel...kang bawa laki ...tak dapat nak citer lelebih ....cover...hehehe..rasa nak balik cepat pulak...aku kalau dah jumpa bff kul 12 malam pun rasa awal macam kul 8 je..hehe...

Ice Room port untuk bulan bulan Feb..bulan March kat ner wehh

Anis..orang pertama sampai...hohohoho...tahan ngamuk dengan bantai makan fish n chip sedapnya itu...nyum nyum

ini siapa?? ehehhe...tak kenal ?? takpe...muka dia mmg bersepah dalam blog ni....lambat sampai tp paling kecoh..pot pet pot pet...

Ann...bini orang gak...laki bg green lite gak...tak masak makan luar je kan...takpe cuti masak..datang cepat gak sama ngan anis..

Syereen..orang paling last datang...bawa bodyguard..sapa lagi anak bujang dia..Adam.....mulut aku comot sedap sangat makan mee wantan chicken chop...

kali ni bukan nasib budak waiter kena snap....sian anak syereen terpaksa rela kena snap gambar auntie auntie tak sedor diri ni.....gambar beramai wajib yer



















aku cuba untuk membuat aksi paling bajet menawan nak kaber lengan besor..tak dapekk....sian adam sekali kena dera...bukan sekali 2 kali...

datang ice room kena la pekena ice cream..kalau tak baik pegi dry room...tapi ada ke?? huhu

Agenda bercerita terpaksa ditamatkan dengan berbudak waiter tu dah nak kemas meja kerusi semua...itupun citer tak habis lagi...citer aku je dah 2 jam..apa cerrr kan..hihih...next time yer bebeh bebeh ku...perjumpaan march pulak....errrr review pasal Ice Room ni lak...hmm makanan ok not bad...paling aku suka durian goreng tempura....sedap tahap maxxxx....woww...tapi dapat 2 ketul je...pasni harus order lelebih....macam macam ada...ice cream tak leh lawan Baskin Robbin yer..itu super sedap....tapi setakat lapar nak melepak seminggu sekali boleh jadi pot pilihan











Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

10 comments:

kella said...

waaaaaaaa... boleh pi try.. tapi aku kalo gi pun ngan en hubby ler jugok...

Kaseh said...

babe..ko harus try nasi goreng special udang dia..sedapppppppssss

Kaseh said...

wehh bila gamaknya kita nak dating eik.. hadiah ko..voucher ko..ada kat aku.. ujung bulan ni ehh kita jmpa..

Queen said...

dah lama teringin..tapi apakan daya....

-oP_ida- said...

glurppp......hat dalam bowl tuh nampak mantopppppp

sini takda ice room......sedey

ratusiput said...

demam ice room skang.lenkali kalao ko pegi lagi...ko tanye kan aku...bila dorang nk bukak branch kat jb lak...

cik xxx said...

mimy,

ko makan aiskrim je keje bulan ni yea. camne mau kurus? adoi. mood jeles.

eh takpe, seluar FOS kan byk lagi kannn. international heh?

ko kasi pang kat laki ko. kata bila mau memadu kasih bersama merong mahawangsa

muehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xpenah try lagi....rasa cam menarik jerk...

lina said...

salam kenal - baru becadang2 nak pi tmt ni :) nampak sgt sedap

Ann Ishak said...

ko dah publish pun...aku coming sooooooooon

Google