THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 March 2011

Sebuah Diari Tanda Ingatan Untuk Orang Pelupa Like Aku

Buat sahabatku  KELLA.....(kawan sekerja lain dept merangkap kawan blog)

Mekasih bebanyak sebab bagi aku diari ...sebagai seorang PA ..diari amat penting...walau sekarang segala temujanji bos semua pakai E-Calendar dalam email...(tapi bila email down mengelabah gabra beb...terus tak ingat schedule...blur ting tong aku jap.)...E-calendar ni memang senang cepat mudah dan up to date direct terus ke handphone yang canggih...hanya henpon canggih je la leh direct...aku nya tak canggih...tapi takpe abaikan bukan aku nya schedule pun...bos aku punye je....moden moden jugak...aku tetap cara orang dulu ....nak diari buat catitan harian.....aku suka diari ko bagi ni sebab dah la kecik..menyenangkan aku nak bawa kemana mana..lagi lagipulak sekarang ni kan opis kita dah budget..takde diari dan kalendar free untuk staff...jadi bila dapat diari tu ibarat monyet dapat pisang emas la...tapi pisang emas tu di bawa belayar ...huuhu...kesimpulan kuih simpul diari ko ni memang ditunggu rakyat jelata macam aku ni...posto posto...diari ko dah sampai lama...hanya sekarang baru sempat bagitau...sekian...wassalam...



















Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

8 comments:

Kaseh said...

aku pun dapat company bg babe..tapi haram aku tak pakai pun...bawak je kulu kilir tapi tak pakai.. ater semua reminder set kat hp..tapi lepas ni kena praktis pakai diary gak ler..

-oP_ida- said...

HUIHIHIHIH.....

NIDA Ada gak satooo.....dok diam jaa dalam beg besaq nie...lansung tak berusik...

sume men hengat kot pala otak jaa..tu kekadang kacau bilau....

Just Call Me Bitt said...

senang lgi diary tulis2 manual..hehe kalo hilang hp, hilang la e-calender tambah2 kalo lupa sync...kalo harddisk kena virus pon susah gamaknya lagi kan hehehe

ratusiput said...

aku satu pe'el nok kalau dpt diary camni syg nk tulis...dok kumpul last2 sampai habis tahun.ahaha..aku lg suke bli buku fancy2 pastu aku buat sndiri cam diary.lg praktikal utk aku.

POSH76 said...

aku pun prefer tulis lagi senang nak masuk paler...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

diari??? wah gila kentang...

Miss Moon said...

mimieeeeeeeeeeeeeeeeeee mak pun idak dapat diary ini tahun ....skalik mak majuk ati terus gie jj beli diary sendiri akakkakak agak nya ley claim tak akakkakaka

mak ni kuno org nya apa apa nak letak dalam diary akakkakak sebab mak tak der handphone canggehhhhhhhhhhhhhhhhh maklum la pangkat pun bilis je kannnnnnnnnnnnn

tetiba sedey sedey plak kannnnnnnnn

Ann Ishak said...

aku pulak suka pakai table organizer yang memang setiap tahun akan ada dapat. tak pun schedule per month memang dah siap print out. any changes semuanya update dulu dalam print copy dulu and after baru update dalam e-calender. semua update serentak, baru tak pening kepala

Google