THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 March 2011

Hari Sabtu Kite Kannnn Gi IKEA

Hari Sabtu cuti kann...kite gi IKEA tau...huishh stop bahasa kite...tak best okeh...tetap mau aku...hehehe...macam tak pernah jejak IKEA...macam hapa je rhopa...jangan risau bangunan IKEA tetap kat situ tak berganjak pun...ko pegi berpuluh kali tetap kat situ...kecoh je nak bgtau gi IKEA kan....oh IKEA sale okeh..harus jejak..itupun setelah buat buat merajuk...hati sentap la konon...baru la Encik Awak cair...ala tu pun sebab teman dia gi site office jap pagi tu...pastu merengek la ajak singgah IKEA..bosan ok duk umah....laki mak ni duk umah mmg syurga dia la....dia suka santai...dia kata kuar apa ada...cehhh dia kata takde apa?? ada macam macam ok...apa dia tau barang cantik hiasan ke tak?? aku siap kena warning time dapat jejak IKEA...boleh pegi tapi jangan beli bukan bukan...bukan bukan kah IKEA tu haaaaa....adeh laki aku oo laki akuu....ok bang...kita makan IKEA FOOD nak?? rindu Meatball ngan kek Daim ni..nasib approved....makan daaaaaaaa...masa nak gi lalu jalan ke PWTC..mak aiii...jem jem...baru aku nak bersuara..tetiba ada orang menyampuk potong stim... "ni MATTA FAIR la...tak yah pegi kalau camni...jem teruk.."
...ermmm punah harapan..

sayup sayup celahan IKEA sudah nampak...mission merajuk berjaya...tetiba bangga ada laki macam Encik Awak sbb bawa gi IKEA...tetiba jeeeee.....hahah

IKEA Sale yo!!....nak gi sini takmo bawa Encik Awak...benda yg aku pilih semua kena ada sebab..mana nak letak la...tak de alasan kukuh pakai duit sendiri...iskkkk ..ni nak kuar ngan girlfren ni...


Apa apa hal kita makan dulu IKEA FOOD la ek..lapo ni...jam baru kul 12...good timing

rindu meatballs terbalas..hamik ko sekali 10 biji...tapi makan 5 bijik je...tamak....takpe paksa Encik Awak habiskan...


Encik Awak dan Chicken Chop..tetiba rasa sikit sedap macam nak tukar je...tapi dia kedek



nyum nyum kek cokelat DAIM...manissssssssssssss makan separuh je pastu nak wat pe?? membazir lagi

siap bekalan take away balik umah....take away wajib beli bekas IKEA jugak yer...terus bawa balikkkk..panas panas...


awat camni gaya?? nak elak kamera jadahnya....bengang aku...hihihi...tp tetap kesayangan


presenting meatball 10 biji....excited...hahah tp pastu semput nak habeskan


dah habis makan kita manja dating jalan jalan cari gaduh beli barang...hihi...Encik Awak dan muka poyonya...sakit jiwaa mak



Aiyoo muka laki mak ala ala stim je...ahaks...takpe nasib dah kawen....

Pelukss laki mak auwwwwwww.....tak lepas kang ada yang duk try....hepp warning ni....








Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

5 comments:

pearls.. said...

waa... best tu jalan2..
ko ni mimi... ngan laki ko.. romantik giler la.. hahaha..
apa yang ko borong kat ikea tuh??

Shu Shinju said...

waaa...dah berkurun saye ngidam nak makan meatballs & daim kek.. weekend ni lah...hihihihi...

ratusiput said...

ha........jauhla ikea...kalau ade kat jb kan best.kate je ura2 nk bukak ikea kt jb ni tp nan ado...aku mmg peminat ikea...tp ikea skang brg2 byk dh mahal kecuali sale.

Kaseh said...

wahhh teringin mak nokkks....:(

Ann Ishak said...

bila lagi nak bawak BFF ni date at Ikea...meh la meh la

Google