THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 March 2011

Massage Oil Di Rumah Saje..Bestttttttt

Akhirnya sabtu ahad mucul juga dalam seminggu...mood hepi ni ...alangkah syok kan kalau cuti diberi 3 hari sampai isnin....mengapakah isnin keje hahh.!!!!!! takpe ar dapat cuti 2 hari ni dah rasa best gilos...rasa awangan syok bangat.....golek golek santai tengok tv...ha yer la golek la sangat...tak tau keje umah berlambak yang takkan habis...dulu single leh minta tolong mak aku buatkan..sikit mak..itu mak ini mak...nah sekarang dah kawen tak gheti gheti...itu beza orang hidup single dan double...betul betul betul...

Kesempatan cuti ni...aku nak wat SPA...hamboi tengah bulan banyak duit ko gi SPA...aku penjimat orang nya buat SPA kat umah je...laki bini sesama tolong...best weh...tak perlu cover malu...huhuhuhu..laki sendiri kan...muahahaha...apa ada hal...memula aku buat ko pastu ko buat aku...camtu la konsepnya...nak feeling best SPA ni buat la sebelum nak tido yer...konpom bangun pagi esok segar...aku dah try ..lagi best tutup lampu pasang lampu tido kuning je bagi malap...pastu aku on lagu kat laptop cari lagu yang feeling sket...ada mood cintan cintun...pastu kita mulakan sessi urut mengurut....dan jangan lupa tanpa massage oil tak jadi la spa di rumah....ala aku beli kat guardian je..ada banyak jenis haruman..paling best lavender tapi dah habis...aku rembat je jenis yang bawah ni haaa...jadilah janji berminyak wangi ...sedap urut urut....bau ni macam sunflowe sket...camner eh bau...bunga matahari..macam bau ni la kot...apalagi sudah ada semua barang...mari kita mulakan SPA di rumah...jangan lupa towel yer...walau kat umah..feel tetap kena sama kat pusat SPA...tak la kekok.....wa cakap lu...best giler....kena torai den cakap....layannnnnnnnnnnnn....lagi best lepas habis spa tu pekena mandi scrub...haishhh ni yang tak sabar nak balikk ni...





SELAMAT BER SPA DI RUMAH UOLLS












Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

11 comments:

POSH76 said...

bess jugak berspa kat rumah privacy...aku nak cari massage oil tu...

ratusiput said...

keleeeesssssss ko nok..main urut2 gitu.jeles aku.aku nk urut sape nok...???

cik xxx said...

mimy,

hah, mana gmbr adegan laki bini tgh massage? aku mau tgk. mana mana..?

bese ko up gmbr ko kan. ni takat gambar oil, aku pun boleh..heh (mood jeles org ada laki) hahah

voucher makan free tu ko pi lalu depan mekdi 10 kali. klu nasib baik dia bagi flyers kat ko

gudluck beybeh!

Nadine said...

wah wah...berspa di rumah ye. romantik habis M&M nie :)

mekchu said...

tolong SPA kan mekchu buleh tak? bape RM?

nUR_rOsALiNdA said...

Tau x pe nok
Dulu masa bujang sumer mak buat kan??
Skang mendapat la ko kena buat semua. Aku ni pon tinggal anak aku kat umah mak aku arini sbb esok aku nak bersilat kat umah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xsempat nak berspa nok..bila ada anak kecik nie..kang ngan dia2 skali dok berspa skali nan aku...huhuhu

intandayani said...
This comment has been removed by the author.
intandayani said...

hi beb best bace blog u....ari2 mau nengok...klo sudi follow la blog aku yg xsbrpe vogue tu...

intandayani said...
This comment has been removed by the author.
noradzlina.kamdani said...

wow..aku nk cuba gak la mimy..mesti best kn..tp slalu aku yg ngelat..aku yg mintak urut...

Google