THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 March 2011

Bersemangat ke Opis Dengan Bermekap dan Berbaju Baru

Baru dapat mekap baru FREE...kena la rheti rheti praktis..bila orang dah bagi tu satu penghargaan kan...jadi semangat keje hari ini di mulakan dengan pakai mekap baru ...huyooo...guna seboleh nya...yang penting semangat kita untuk keluar bekerja...tak la rasa macam monday blues....

Di pagi hari khamis...malam ini malam jumaat...hamboi kemain ingat....wajib..ahaksssss...bangun pagi ngan fresh in the air...pastu tak sabar nak mekap kan diri pakai barang baru...barang baru masih baru dan kesayangan la...walau mekap nya agak gedabak...banyak nya proses nak menata muka...tapi aku tak kesah ...suka giler bab nak conteng muka ni....

Proses penataan muka tidak perlu ambil masa yang lama yer...yang penting pastikan kita ada driver yang membawa kete di sebelah...dan driver itu sporting dan tak kisah kita menata muka...yer la orang bawa kete ni tension ..jalan jem je semendan... di kesempatan itu...aku gigih menata muka sepanjang jalan jem itu...dan bila siap ...pastikan snap muka yer untuk tontonan...ok terus segar bugar...


 suami aku yang sempoi je gi keje....orang site kann.....sporting kan laki mak...


taraaaaa...dah siap mekap...ngam ngam nak sampai opis sudah siap....yang penting mekap baru


cubaan menjadi bergambar ala ala menunjukkan bibir seksis...sekali pencahayaan separa lak...atas gelap bawah terang...


Mekap saje ke?? oh tak cukup lagi nak semangatkan diri...maka haruslah kita berbaju baru...perlu ke?? perlu sebab aku dah habis kan duit memborong baju kat FOS....takkan nak buat pameran kot dan dengan rasmi nya aku berbaju baru seiring dengan mekap baru...baru serasi...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

ala kemeja biasa je pun kecoh kan....takpe janji baru....harga asal RM35 after disc 70% RM10.50 ..murah hanya di FOS...di padankan dengan kain labuh...










Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

8 comments:

NeenaAnuar said...

beb! santekkk okkkkk ko punyer lipstick! aku sukeeee!!!! brand apa beb? MAC kaahh?

Nadine said...

Phewwwit! Cun!

Skang I dh ade geng MAC! (I nie ade collection, pakainye jarang2 sbb tak reti sgt bab make up ni T_T)

Eri-chan said...

mmg cantikla kau mekap skrg nok....

tataula aku tak penah cuba MAC mebi itu pasal takde hati teruja mcm ko....

Eri-chan said...
This comment has been removed by the author.
InaAchik said...

nk mekap cantik cenggini jugak tp x pandai... :(

-oP_ida- said...

chantekkk NYAAA.....

nice makeup cam ginik simple jaa...tapi menawan.....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cun siut...

Ann Ishak said...

welcome to the MAC club....ada club kahhhhhh

Google