THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 March 2011

Kasut Mahal tapi Kualiti Hancuss...

Oh kasut apasal ko jadi camni...kesian aku nengok....hukhuk...sedihhh...salah kan ku jangan salah kan ku...ini kasut mahal punyeeee..apa pasal?? sebab ini kasut mahal.dalam rak kasut..pakai pun jarang jarang..kadang kadang...mengikut sedondon handbag ....tapi tengok la dah banyak kurapan cela...kalau camni baik aku beli kasut 10 hengget lagi berbaloi kot....jenama nya adalah CHARLES and KEITH...harga RM100++.....kasut hantaran kawen yer..sebab nak sedondon ngan handbag..tapi handbag tetap ok dan utuh...bab kasut hancus...ke kaki aku gajah sangat ni kuat menghentak....opss...

Motip disini...pada aku standard kasut ini adalah sama seperti jenama VINCCI, NOSE dan sesama dengannya...cuma berbeza tang harga...beza banyak okehh.....jangan nak speku lagi ehh...ini adalah pandangan aku semata....sebab ini kasut aku bukan kasut orang lain....jadi biar aku aku komen tak puas hati.....bertambah tak puas hati ini kasut pemberian laki aku yer sebagai hantaran kawen...hmmm sedih makk...dah tak dapat pakai...nak buang sayang...ok takpe buat la pameran dalam rak kasut tanda kenang kenangan....sob sob..pasni aku beli kasut murah je...rosak pun tak ralat...kasut mahal tapi kualiti hancus...


tengok tengok apa jadi....kurapan koyak sana sini


sini pulak cela nya....putus camner nak sarung...hak tui



jenama apa...CHARLES and KEITH hokehhhhhhhhh.....mahal je lebih...tapi kualiti zero downpayment tul









Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

5 comments:

hanidatul shatira said...

teruknyee kasut tuhh
baru ingat nak shopping2 kat charles n keith sbb minat design die.....hihhi..cancel truss laa

Linda D' Great said...

sila try CLarks, Q mantops huhu

Eri-chan said...

pakaila snowfly, clarks ke..baru kau tahu kehebatannya..

terus terang aku suka snowfly dgn scholl.

Norazura Zainul said...

ko simpan dlm box asal dier tak...dlm box tu kan ada bahan pengawet tu (apa ntah nama dier) tapi functionnya utk jaga kualti kasut tu lah...itulah yg laki aku ajar aku...heheheh

Ann Ishak said...

aku setuju dengan Norazura Zainal...mungkin cara penyimpanan yang tak betul ni. sayang babe beli memahal tapi rosak cepat

Google