THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 March 2011

Hasil Pemborongan Murah di FOS

Kalau bab bab sales mengila ni memang kesukaan la…lagi pulak murah yang tahap maksima…ini bukan sembarangan murah…murah giler yang bikin aku hati tak duduk diam…ini pasal anis la…macam macam tul…dia kan keje dalam Ampang Point pastu call aku bgtau FOS Ampang Point tengah buat sale untuk semua barangan adalah 70% clearance sales pasal nak pindah...dah tu dia cakap….”weh cepat pegi baju besar banyak”….letak je tepon…hati aku tak keruan memikir…allergic ni dengar murah murah…rasa nak pegi time tu jugak…dah la tak gaji lagi time tu…aku pendam perasaaan je…tapi tido malam asik teringat termimpi mengigau…

Bila semalam harimau dah mengaum….ngeh ngeh…malam tu jugak tak berlengah…terus ke FOS Ampang Point lepas maghrib….gombak ke ampang tak la jauh ..tapi waktu kul 8 kat situ macam gampang sikit…jalan jem memanjang….jadi miss kelam aku malam tadi tau…dah la FOS situ tutup kul 9.30 malam..sempat ke idak aku nak memilih ni…dan bila sampai sana terus dapar parking luar tak payah bayar ..cantek….parking dalam mahal nak mamps…sejam RM3 hengget kot…pastu kalau 2 jam tetap la ko kena bayar RM6…mahal kann…aku malas nak berlegar ke ruang sekitar Ampang Point …yang aku tau aku nak terjah borong FOS lambak lambak…terus aku menuju Lif tekan M…wahh main agak agak je ni..sekali betull…cayalah….jom kita rambang mata

Ala dah tinggal lambakan je…banyak orang dah rembat beli…tensi mak…size pun kena pandai cari..nasib aku kalau bab memunggah handal…kais kais..dapat satu…kais lagi dapt dua, tiga…hoyehhhhhh….cari baju Encik Awak pulak…sian pulak…baju laki sendiri belikan la sehelai dua…tetiba mencari lampu padam padahal orang ramai lagi memilih….haishhhh….masa tamat…pintu pun kena tutup weh….ahh tak kira nak mengais lagi ni…..cukup cukup la sedar diri terus bayar…hati berdebor ni…takut terlebih budget…ngeeeeee….apa tak nya main rembat je…memilih kemain…nak bayor takut…hhihi…


Tengok plastik FOS paling besar gabak....hohoho...giler soping murah kann


sila percaya ngan harga itu...14 item okey...dapat ke 14 baju harga camtu kalau tak sale...menangis!!


borong murah ini hanya di FOS Ampang Point sahaja..tempat lain tak dapekk...clearance sales kedai nak moving


baju baju baru yang murah untuk aku...ini je hasil mengkais...size terhad kan...dapat 1 helai suar tido...4 helai tshirt...1 helai singlet....1 kemeja....jadilah....harga dalam RM5-8 ..jimat duit aku


dan untuk laki aku...tengok bini ingat kat laki tau....5 helai tshirt....satu baju ni lebih kurang harga RM8.70 after diskaun..lalalala....









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

16 comments:

Shu Shinju said...

waaaaaaa..banyaknya depa shopping jeles ni...

InaAchik said...

xleh jadi ni!!!
kena serbu gakla jwbnya...

cik xxx said...

mimy,

smpi bila sale, aku mcm nak pegi pulak. ko tak bgtau aku. kalo tak boleh kita laga bontot kat sana

intandayani said...

apsal la mase haku dok keramat dlu engko xwat sale camtu???geramnye la aku

POSH76 said...

wah ini baru betul pembelian berhemah...nak tengok baju2 tu hehe

kella said...

mimy.. ade lagi ke? nak terjah jugak!

marie said...

hi Mimie...first time comment ni sbb tak tahan tengok harga baju tu...rasa nak menangis...kenapalah FOC alamanda ni tak reti-reti nak buat cam ampang point tu...waaa!!!!

Nailah Azman said...

murahnyaaaaaaa!

Mayam said...

Firstly, Hello... Mimi, Secondly MURAHNYA!!!!!!!!!

Eri-chan said...

ahahahha..terpedaya gak...tapi puas hati kan..gila seh..aku gembira dapat shopping murah2 ni..

mimie1678 said...

aiyaiyai... bestnyer... agak2 size ko ngan aku sama tak..? mau terjahla this wiken..

estee_8980 said...

mimi.. dia org buat sale smpi bila erkk..cantik2 baju yg dirembat tu..

ratusiput said...

ayoyoyoyoyoyo...jelesssssssss ni.nak jugak tp lom gaji.emegency duit tak cukup nk soping.myk kete lg memerlukan.takpe sabar.

Kaseh said...

bijak mmebeli menang memakaii....

Softtouch [Hanim] said...

wa..berbaloi mimy...oklah tu...sale dia sgt best lah tp jauh di ampang nun..mampu tgk je kwn2 soping..heeee

sedapnya apam balik mimi tu..xyah lah nk beli kat luarkn sbb mimi dah pndai buat

n3 mimi smabut mennatu tu meriahlah..wpun simple tp xpe ada jgk nk buat kenangan kan...best sgt kluarga mentua mimi...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhhhhhhhhhh terbaik la nok...ada lagi x nok???

Google