THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 March 2011

Pemberitahuan Blog Berehat...Byeeeeeeee



Blog ini akan di private kan untuk seminggu untuk diri sendiri...nak berehat...makin banyak entry blog ni nanti kang ada yang buat spekulasi sendiri....buat masa ni hati tengah panas macam gunung berapi...lahar lahar dah kelihatan jadi baiklah tunggu hati sejuk bagai salji yer baru la blog ini open untuk dibaca oleh yang berminat...tak berminat sila get lost!!...jangan nak adu domba kat orang ni orang tu..

Babai 


 

7 comments:

Shu Shinju said...

la..nape ni kak..sabar yer...rehat dulu..tapi jgn berhenti berblog k...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

take a break k....coolkan diri dulu...amik la masa yang ko nak..tapi tolong jangan stop blogging taw nok...nanti aku rindu sama ko...muahhhhhhhhhhh take ur time k....cheer up ur day babe...

Queen said...

silekan berehat mimy... =)

rehat puas2.kasik cooldown..k!

kalau mek nak wish selamat berehat sakan bleh?..hekhekhek

-oP_ida- said...

ok akak...jalan terbaikk berehat kejap.......

amik mood....haah bila hati becelaru....memang pelu diamkan diri..lagik menOnjol..lagik perit rasa =(

Eri-chan said...

rehatkan diri...relaks mimy. ur blog is ur own private story. people who reading your blog and giving bad comments, you just ignore them. only u knew what is truth. btw always positive dear. have a REST!

mc laa said...

awatnye akak???ok la skunk akak rest luu n cool2 luu..sy suke bce criter akak..dont stop from blogging yea akak....

Ann Ishak said...

manusia memang macam tu mie...takpe cool down dulu, bagi otak tu relax balik. jgn fikir sangat.

Google