THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 March 2011

Dalam Frame Itu Ada Macam Permaisuri tak??

Dah 4 bulan kawen ni dapat lagi hadiah...weeeeeeeee....excited teruja...rasa macam semalam lak baru kawen...hiihhi...nak ucap thanks kat Adik Eykin yang lawa giler muka macam Ekin Mawi sket..sumpah tak tipu..huhu..dia geng secretary gak tapi kat Cyberjaya...jauh nun dari Cyber ke Bangsar...pastu terus bagi hulur hadiah tak berbalut...katanya tak sempat balut...oh bagus!! penjimatan kertas ko memang alam sekitar nya orang dik...

Aku pun senang tak yah susah payah nak bukak...wehuuuuuu..dapat hadiah FRAME GAMBAR.... ok sueper teruja sebab nak letak gambor kawen....ehh aku tak reveal lagi ek album kawen OP...tungguuuu...suprise!!...aku suka orang bagi hadiah frame...salah satu sebab nya aku leh hias susun cantik ngan berderet gambo kawen...suka kannn....tengok hari hari gambo aku kat frame rasa macam permaisuri gitu....wahhhhh...hohohoho....


 aku letak gambo ni...susun pakai photoscape je...effect bawah cahaya lampu...romantik gitu


dalam suasana terang pulak... raja dan permaisuri sehari mengabadikan foto...huhuh...tak gitu...i likeeeeee











Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

3 comments:

Shu Shinju said...

lawa2...raja & permaisuri...moga bahagia hingga ke akhirnya...:)

Eri-chan said...

ada..ada...aku nampak glow tu..

Ann Ishak said...

glow terang2 gitu

Google