THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 March 2011

Buat Duit Dengan Nuffnang

Ini bukan entry nak menunjuk nunjuk duit yer..harap maklum...kalau setakat baper kerat je duit aku ni tak yah la nak diherankan...aku bukan blogger top glamer femes amos pun....berlambak lagi blogger income ribu riban monthly tau....aku bukan monthly...boleh la di kata kan per quarter....Alhamdulillah jadilah rezeki sapa nak bagi kan...dengan hanya ko aktif tulis menulis blog...duit pun masuk...secara tak langsung menjana pendapatan part time....tapi aku idak la kemaruk benar mengejar wang beb...sebab tu slow je income...aku suka aku tulis...duit tu penting juga sebab leh soping...hahaha...tapi jangan duk hadap sangat.....berapa dapat terima sajo...yang penting feel blogging tu....sangat seronok okeh..time ko bermasalah memang blog la jadi tempat mengadu.....dapat kenal kawan kawan blogging...kita cari kawan bukan lawan so jangan la nak bergaduh pulak kat blog ni....tak de faedah okeyy

Jengok jengok amount tu..wow RM643.41...terjojol bijik mata nengok...ohh jangan silap ek itu bukan amount total sum aku dapat...itu adalah amoun terkumpul semenjak bulan Nov 2009...uihh lama kan..gigih nak mengumpul hingga nak ke amount tu...tengok sekarang dah di tahun 2011....survive ok lama menunggu.....so pada yang baru letak iklan nuffnang yang tanya aku napa la wang sikit benor...di harap bersabar yer menunggu wang masyukk....sabar membawa berkat...walau amount yang aku dapat tak banyak...tapi duit itu lah menjadi simpanan aku sampai sekarang kat ASB...terasa kembang kuncup vangga lak...dari sekadar suka suka menulis blog...pastu letak pulak iklan dari Nuffnang..macam macam ada like 3 in 1 gitu...dapat duit...dapat info...dapat kawan baru....kesimpulannya i love blogging..auwwwwwww









Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

10 comments:

liyana said...

yeah kak mimy. caiyok! sy pun suke blogging, tp segan nk cek nuffnang,bape je la yg ado kan, haha
bak kate akk, feel nak berblogging tu yg lebih, heheh
*erm, smlm p klinik x? dpt x free? ;)

Shu Shinju said...

waaa..banyak tu..shu rm50 x sampai lg..huhu...

-oP_ida- said...

rezzeki tuh...
nida baru dua kali cash out...adalaa dalam seratus lebiH......

cayalah kakmimi..banyak tuh....

ratusiput said...

uishhh byk tu........aku takde experience lg nok dpt duit napnang sbb bru tahun ni regis ngan napnang...mengong2 lg ni nak biasakan diri ngan napnang.eheh..

Kaseh said...

banyakkk tuhhh...aku punya ciput je..baru nak cashout ni nanti...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nok pas nie ko lak uat mengeteh kan...lalalalla :P

farahfatihah said...

wahhh banyaknyaaaaa

Eri-chan said...

haha..bagus2 kau mimy..aku punya naik jugakla...walaupun tak sampai la puluhan pun lagi..aku berblog sebab aku suka bercerita..tu je..

~MyLady~ said...

salam. mimi..skali lagi kak lady nk ucap tahniah :) bukan senang nk dpt rezeki gini. ye la. kita mnulis blog sbb suka2. (niat kak lady pn mcm mimi gak skadar suka2...) tapi klu dpt duit dri apa yg kita ikhlas buat tu dh kira REZEKI kita. terima je. banyk ke sikit, x penting!! :) Janji kita berblogging.. :)sape pn xde hak nk halang ...btul x hehehe ;)

*tetap follow ur blog even dh setahun sepi ...
follow me @ http://blogdearlady.blogspot.com

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka blogging...byk tu mimy..betul 3 in 1 bila berblogging nie..

Google