THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 January 2010

Cream Puff Gebus Mantop di BEARD PAPA


Tahun dah 2010 tapi story 2009 banyak aku tak citer lagi...hehehe..biasalah kalau dah lembpss kannn..tapi aku tetap hapdate...ok gini...aku macam biasa every morning akan bloghoping.....tetiba gi tengok lak blog si Liyanaroxx ...terpandang kan kegebuaan cream puff yang mencair...dah la besor tapak tangan...adeh....tak keruan aku...siang malam memikir nak makan jugakkkkkk....oh yer Cream puff gebus ni ada kat BEARD PAPA MID VALLEY...selama ni aku duk pegi MV lebi 50 kali tak pernah pulak aku tau kedai tu ada jual cream puff sangat marvelicious....besh besh...apa lagi jom bodek Encik Awak ...yea yea dapat gak aku ke MV setelah merajuk kecewa bagai...kengkonon kempunan la...akhirnya kami dapat dating gak...itupun sebab aku dah kempunan melampau nak cream puff tu....dapat makan sodappppppp....pehhhhhhhhh...jom try jom try...sedap weh....series satu tak cukup...aku baham je 3 ketul...aummmmmmmm


** yeehaaaa aku pilih cream puff vanilla...sekali 3 daaa ma rembat...uishhh tak saboooo

** aku nak makan daaaaaaaaa...kasi baham satu dulu.....isk tak sabo leeeee

** tengkiu Encik Awak...pandu laju kamu telah membawa ku ke MV menikmati cream puff tapi harap maklum tak boleh kongsi yer...semua itu aiii punyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

** oppsss baca Bismillah dulu.......umppphhhhhhhhh sangat sedap...creamnya mencairrr...sampai terpejam mata aku...sebab sedapppp wehhhhhhhhhh....

** tengoklah cairan cream vanilla...adusssss gebusss..besar plak tu...uihhhhhhh ni yang ada pasni aku gi MV lagi ni...ehem ehem.."Encik Awak, free tak petang ni??" hehehe





11 comments:

Chooyaya! said...

sedapnya.... kempunan la aku nak makan menatang gemuk ni,...

kella said...

nak jugak!! lapooooo....

Sharinginfoz said...

selalu gak tengok benda alah ni tapi tak pernah beli...

Pengalaman Bersama Nuffnang…

Puji Jangan Tak Puji

iena said...

mmmmm... memang nampak sangat la sedap dia mm..

Liyanaroxx said...

pergh....liyana beli satu je...kak mimy sampai 3 KETUL trus????sedapkan...gebu & cair di mulut gitew....yummy!!!

RedLife2Love said...

kedai ni kat belah mana kak mimi? asal tak penah tau pown.. giler menarik perhatian ika.. nnti nak g MV carik jugak la.. hehe

C!kpuanmuda said...

kejam! *lap air mata*

fabulous.farah said...

hahaa..ko ni kalau buat enrty makan memang teliur~~!!!

POSH76 said...

hang ni sajer taw mau aku gi carik ni...aku pun pernah lalu tapi tak terliur lak..bila nampak hang makan meleleh lak pulak...huhu

Ms AiReEn MoHd said...

nok sedap nyer...

haah nok tu la kain cotton tu...chumel tak..today kan nok , mak pakai kale pink lak...mak terase suwittttttt beno da ni...wakakakaka
psst mak terasa mak macam slim jer pakai cotton ni..arus aku perabis duit beli cotton lagi sabtu ni...

Ms AiReEn MoHd said...

nokkk update la...mak tandus bahan bacaan ni....mencik tul..nak bace harian metro ayat skema dun loikeeeeeeeee it okeh...mak suker bace blog jerk...

Google