THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 January 2010

Kegelakkan Nengok ADNAN SEMPIT

Buka la mana-mana blog pun...sure ada review pasal ADNAN SEMPIT.opcos ramai dah tengok..dan aku jugak tengok...citer ni dah box office...banyak kaya david teoh..mula-mula yang nengok citer ni ialah Encik Awak...beria-ria gak dia ajak...pelik gak mamat ni selalu citer melayu je tido...hmmm oang ajak jangan tolak rugi..hehehe...jadi layankan aje permintaan...macam biasa kitaorang tengok wayang opcos midnite...sebab siang agak rushing...then aku pulak dapat green lite dari family...so tak de hal...midnite best apa...dahla dapat duduk seat atas...dan aircond sejuk lak tu...hihihihi...midnite pun ramai weh...penuh panggung..punya dahsyat penangan citer ni....


Baru je start citer ni dah gelak sakan...sah citer ni best leh layan sampai akhir...konpom tak tido...Sam Shaheizy ni pandai buat memek muka la...Sam yg baru nk g keja da tergolek dog dr motor....tak blh blah tul nengok muka dia serius tapi lawak...lawak “Chikaro” dan lawak “Di mana ada kemahuan di situ ada highway” ...motto baru yang leh di guna pakai...heheh...betul cakap dia bukan pasal rempit tapi memang sempit..sesuwaiiiiiiii....wakakaka...suar pun sempit..poket sempit...lawak yang boleh pakai pun banyak...skeaping inglish uolssss...
"I DONT WANT BANANA FRUIT TWO TIMES = PISANG BERBUAH 2x".."REUNION jadi RENEWON"..macam2 la...nak layan pi tengok skrang kat panggung...kalau tak gelak konpom tak de perasaan...bak kata Adnan dalam filem ni ..."walaupun muka saya brutal, tapi dalam hati ada taman" ....filem tempatan ke 2 best selepas PAPADOM...aku bagi 9 dari 10 bintang...amboi banyak bintang.....nasib tak tengok AVATAR..bukan jiwaaaa ku....sori ...tontonlah filem tempatan...


** tiket pembelian jam 12.30 midnite tp tunda 15 minit...seat atas sekali..senang kalau rasa nak terkucil terus je kuar tanpa gangguan...


** tengok dimana?? di MBO Galaxy Ampang....panggung favvy aku n encik awak....sebab senang parking dan FREEEEEEEEE


** ohh ADNAN SEMPIT vs MINAH SENDAT...so ????? huhuhu


** Encik Awak pun mau terselit jugak...habis tu takkan tengok sorang kot...





10 comments:

Liyanaroxx said...

citer nih mmg lawak giler...sakit perut kita gelak!!!

"i don't want banana fruit two times"

wakakakakakakaka~!!

Ida chubby said...

pakcik...and all the pakciks..hehehe...citer ni sangat sempoi dan kelakar kan...part si Angah raja lawak tu nyanyi pon kelakar :P

POSH76 said...

good review ni yg buat cam nak pi ni....hehe

nURmALa mAZLan said...

apasal ko sesat kat mbo galaxy ni..dekat sgt ngan umah mak aku..jln kaki pon boleh...best kan..x ramai org

refah00 said...

Rempit sempit.............gol.

Nadine said...

wah..semua blog review pasal cite ni. mesti best kan.

teringin la pulak nak tgk..kena cari jalan nak pujuk hubby tgk. dia ni cerita melayu kureng skit..huhu

Mia-Ina said...

akan tengok gak nanti..sebab dgr ramai kata best

fatenton said...

best sgt ke cite nih sis.. member2 semua kata best.. tapi jiwa i masih ckp avatar lagi best..hihihih ;p

dina said...

aku ajak laki aku pegi tengok citer ni dia ckp aku buang tebiat... siyes nok aku nak tengok citer ni kat wayang sebab aku tengok komen2 kwn yg tengok diorg pun cam kau, gelak bahak2... (padahal sebelum ni aku memang bukan kaki wayang... tah apa yg merasuk pikiran aku ni kan...)

noradzlina.kamdani said...

org blm tgk lg le akk..anyway kite suke tgk gambo yg adnan sempit vs minah ...

Google