THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 January 2010

Saat Ku Idamkan Mengidam

Apa kes idam mengidam ni wehhh..idaman sangat ke?? aku tak tau lah sejak bulan mengambang pecah jadi bendera jepun...aku berselera nak mentekedarah...tengok apa je depan mata aku dah tak keruan...semua aku nak balun..sejak iklan Burger Zinger KFC Tower asyik duk putar kat tv, radio...sambil aku tengok vs dengar air liur meleleh..haihh sudahhh...sah aku mengidam...dah mengidam takkan nak biarkan macam tu je...aku pun sesi adu mengadu kat encik awak...dah tentu konpom mak dapat kan...tengah manis bercinta ni buleh la...


Seminggu aku amik masa nak merealisasikan impian idaman dapat makan benda mengidam tu..then balik keje, encik awak amik kt opis bawak pi Mid Valley..dah situ je yang dekat...dekat-dekat pun jem giler babs jugakkk..menyampah tul bangsar ni...tapi takpe demi menikmati saat kuidam kan ...aku redah ..walaupun bukan aku yang drive.. uhuh..so heaven wehh tak drive...cool chillssss..ayat berlgak jap kat encik awak..uhuh




** saat ku idamkan tercapai..before makan harusla camwhore dulu...baru feel menghadap pehhhhhhhhh....nampak gambo tak de apa2 je..tapi tak tau padahal tengah angin ribut taufan jap tu yang duk menghadap ..kalau baik duk sebelah laga bahu..tapi bagus cover depan kamera..good drama

** Idaman aku dah dapat...yahooooooo..............mak perabih sorang nok..tak kose aku nak share ngan encik awak...berkurun aku menanti...aku dah leleh ni naippp...nak lagi pulakk rasa...ni ada yang balik keje aku makan lagik...badan pun gedempol lagikk

** masa untuk membaham burger...yummmy...aku biasalah kalau makan memang muka over..tak boleh blah nak bagi feel kengkunun...3 gigitan dah selesai..maklumlah mengidam...kempunan nanti aku baham apa ada depan mata..encik awak jadi mangsa kena gigit

** dalam petir, halilintar pun sempat aku camwhore gini...lakonan drama dpn kamera menjadikk wehhh...huuhuh...dialog mengelabah aku ; "lapo lagi le....nak makan satu benda lagi wajib beli kat mid valley boleh??" ...uikss..apa hal encik awak pandang aku macam gitu..takkan nak makan aku kot...wakakkaa..siot je muka mamat ni

** yeahhh dialog termakbul...ni pun satu lagi saat ku idamkan gak...baper banyak idam daaaaa...giler makan tul...kalau dtg MV tempat wajib singgah ...

** kerana BEARD PAPA........sudah baik beramas mesra....uhuhuh...sebab aku dapat creampuff banyak ketull..tu yang tak marah ....giler minah ni main psycho makanan....

** dah dapat saat ku idamkan barulah ada mood skit nak meround mid valley kannnnnn sambil menunjuk BEARD PAPA 4 ketul....lepas mengidam aku untuk satu hari..hari lain tak tau la yerkkkk....aku nak idam apa pasni hahhhh??








12 comments:

Emynz said...

sib aku bukan penggemar ahyum haha!

noradzlina.kamdani said...

cute le akk...1 set h/bag, tali pinggang n kasut....pandai akk match kn eksesori...

Liyanaroxx said...

kak mimy kejam,suka wat entry makanan....kan dah ngidam gak!!!!nak gak KFC dgn beard papa tuh!!!!ekekekeke....

fatenton said...

eeh samelah kite..
faten pun time bulan mengambang mmg gile makan!

pssstt.. tak makan nasik makan kfc pun jadi eh.. hihihihi :D

Mia-Ina said...

kte suke tgk muka kak mimy yg cute miut tue

Ida chubby said...

ni yg wat aku pon ngidam kfc nih hahaha

POSH76 said...

beb sebelum kawen ni la ko mintak bulan bintang sumer pun mau kasik hehe

saja taw nak rosakkan diet aku...tp ok gakkan kitakan tak makan nasi..beger oklaaa

suker laa tngk dressing hang..naper hang pakai sumer lawa hehe

aku pun nak bulan ngambang ni...meroyan jer nak makan yg sedap2...huhu

Eri-chan said...

haha aku mkn tower zinger tu early this month.siap dibanjer oleh aku nyer sub-con..opss...aku tak mintak okeh..mmg sedap lah...update citer mkn bulan ni blm siap diblog...tp aku dah mkn kfc 2x, kenny rogers, taiwan house, sushi king, penang local fav...ah apa lagi...pizza hut yeah...

Ms AiReEn MoHd said...

weh giler ko neh...baju ko tempah tu da fitting kan...kang tak muat kang ape macam ko neh....ko jgn nak nangis tu jam weh...aku pang ko ...

ayat diatas adlaah gegara dengki tak dpt mkn zinger tower tu lagi...wakakkaka

Azini said...

mimi..akak tgk mata en.awak tuh semacam jer..he..he

JuJue said...

sropa lah. dah lama dok idam idam..tp blom dapat nih! harusss kena gi makan gak!

dina said...

aku pun baru dpt makan menda tu nok... tapi aku tak berapa suka lak dgn sos limau dia tu...

Google