THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 January 2010

Cik Dila Blogger Bertunang

Awal tahun baru si dila pandai pilih tarikh 2.1.2010 amik berkat tahun baru..memang ko ke dunia baru la hai dila...ehhehe...oh yer...ini lah sorang lagi kawan blogger aku...kitaorg selalu berym ym, calling...macam dah kenal lama la pulak dia ni..sebabnya aku leh masuk n satu perangai ngan dia..asyik bernok nok je la aku...hmmm semua kawan blog aku nok...hehehe..mana satu nok pun aku tak tahu..kang panggil sorang nok...semua rasa diri nok...waakakaka..tak sangka aku nok kita akan sesama naik pelamin tahun ni...hehehe padahal aku beria suh ko carikan aku boypren...motip nak kawen sesama...ko siap nak kenen sorang kat aku lagi ...gelak guling aku ingat kes tu...last2 tak yah ko cari ... ni ha depan mato dennnn....tahniah dila akhirnya menjadi tunang orang setelah hampir 10 tahun bercintannnn....pehhhhhhhh salute tabik spring aku...kalau ko kawen awal dah sure anak ko dah sekolah dila oi.....takpe2 janji kawen yer dakkkk.... **dila, sori aku datang umah ko tapi tak sempat makan pun rushing beb nak gi wedding kat klang pulakkkk**...

** bang driver berbaju hijooooo sama ...ibuk sebelah paksa sedondong...wakakaka...apa kes eyeshadow aku gitusssss....hover mak nyahhhhh...dah lama tak cat mata dek non...
** tak menyempat..aku sampai je umah dia terus gedik sawan nak gambo ngan perantin opsss org tunangan...first time jumpa sesama dah terjerit....giler nya dila..huhuuhuh
** taraaaaaa....cik dila si mata gorgeous...haruslah kan bulu mata ko nyahhhhhh...sweetnya ko nok

** gadis ayu dan hantaran birunya....dila cover okehhh padahal dia nevesss....hehehe....eceh eceh tak caya aku dila brutal jadik gini...ohhhhh OMG ..shomel

** aku dan dila lagikkkkkk = kap ba ro ka tan di bulan February soon
** hantaran disusun..acara nak mula....mak ai banyak giler okeh dulang hantaran...fresh flower in blue color gitu........ini semua belah pompuan saja...
** okeh aku kejap je tak sempat nak lama2 ngan dila...nak blah tu sempat snapshot lagikk...hehehe.....nnt ko kawen aku lama2 gitu...buleh ..??
** pink colorrrrr dari pihak laki...wahh so shweet okeh...hihihi...to dila & amy ..selamat bertunang...




p.s : dila, thanks bagi topi .hehe




 



7 comments:

nURmALa mAZLan said...

selamat bertunang cik dila blogger..ko cepat2 nok..ku titik karang

POSH76 said...

beb dilla ni bukan yg dlm blog RM tu ker...wah glemer u...hehe

tahniah utk cik DILLA yer

sedondong hang yer...lawa baju hang

fabulous.farah said...

huhu..tak sabar tunggu turn ko pulak

Mia-Ina said...

pergh berseri muka cik dilla

*ayu the sun* said...

mimy!!!!
:)


ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

daela said...

Pada semua yg wish kat blog nok saya ni..sy nk ucapkan ribuan terima kasih...muah2..ganda 23...

kella said...

Tahniah tahniah diucapkan,..

bila pulak aku nak ucapkan tahniah kat ko ni mimy..

Google