THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 January 2010

Rock La Sangat Oii Ke ROCK THE WORLD 9

Harap maklum aku tengah berusaha gigih mengupload gambar dan cerita di tahun 2009..so semua entry berlaku di tahun 2009 je...gigih aku..selagi aku tengok gamba2 ni tak tenteram jiwa aku nihhhhhh...ehhe sebab nak cepat upload...apa lagi la kisah aku ni ..korang baca je la..tak baca pun tak pe..mak tak marah okehhhh tapi klik2 la jugakkk..huii sempat aku...

Aku dapat VIP pass gi nengok konsert ROCK THE WORLD 9..apa kes aku rock?? yer ker??biar betik wehhh....... ala sebab tajaan by TM maka dpt la pass tu..macam gak PESTA MALAM INDON yang aku gi tu...tapi halwa telinga aku ni lagu indon beselah gak la dengar...rock kapak mendayu pun layan gak..tapi ini rock indie band.....muka yang datang sumer muda2 beb..belia remaja gitu...nampak sangat aku dah kertu..aku blur langsung...tak tau satu hapa pun group selain POP SHUVIT, YUNA, MUH yang top je la..selalu kuar masuk magazine..yang lain nan ado...style aku malam tu pun tak rock...sumer pakai black shirt...yeah yeahhh...aku?? purple shirt...wakaka....aku saja je datang nak tengok suasana..so next year I AM SORRY la nak datang yer...tak sesuwai ngan jiwa aku n encik awak la..so tahun depan klu ada dapat lagi aku uar uarkan sapa yang nak pegi okeh...enjoy gambo yang tak banyak sebab rasa macam lost di bumi sendiri pulak time tu sebab rasa tak rock..ehhehe



** semestinya membawa buah dada hati ku encik awak...sori jiwa kami bukan rock indie...rock kapak layannnnnnn...so tahun depan..bye bye tak nak pegi lagi

**saja nak tayang VIP pass...hehehe tapi tak de makna punnnnnnn...masa nak balik aku sedekah pada adik2 yang memerlukan pass ni..ehehe excited mereka2 itu..suka bangat..maklumlah jiwa diorang kannn

** saje gambo sini tunjuk kitaorang pun tengok konsert ni la...hehehe..encik awak berdiri elok2 kang jatuh sapa nak angkat....tak larat okehhhhhh

** aku pun nak juga..oh ini pintu masuk depan ke ruang khas VIP ...nan ado la sgt...aku tak duk dalam sebab rasa terasing di bumi sendiri..semua blackyy je aku purplish tu yang pandang aku macam aku salah tempat...hehe cam nak gi soping je aku..huahua

** terang dalam gelap ...hehhehe...ahhh buleh laaaaaaa...



** yeah yeah..rock yeahhh..huhuhuh..maaf tahun depan tak akan jejak....hehehe...jiwa kacau tak sesuwai...wakakaka





9 comments:

POSH76 said...

me too layan rock kapak...nostalgia tu

klik2 samsung

daela said...

aku pun layan rock kapak..nak2 lak..zaman2 90 tu..uii..tangkap leleh siot...skrg pun klu lg indon yg aku suka-suki tu...aku kenal suara jer..rupa dorang..haram aku nk ingat..kekekekekek..

RedLife2Love said...

uiks..ni masa biler? tak tau cite pong.. huhu

Ika Razak said...

bestnye.. :D

Mia-Ina said...

best best...sesekali layan lagu camni

*ayu the sun* said...

patot ko bergambr dengan adik2 yg ko serahkan VIP pas tu dik.. ala syarat kalau derang nak dat pas.. huhuhu..


ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

Ms AiReEn MoHd said...

lenkali dapat tiket ni bg aku ngan boy..aku layan indi same ngan boy....mau naik sheikh boy kang....

kella said...

dapat je ko tiket free kan? lenkali lelong2 lah kat aku weh..

I want to lose weight said...

AKu pernah gak terperangkap dalam konsert yang aku tak familiar artisnya.. kes-kes tiket free ni laa..

Bila artis on stage jerit

"NYANYI BERSAMA SAYA !!!"

Aku terus menguap besor

Google