THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 January 2010

Lepas Melalak Melantak Atas Kapal - Chop n Steak

Sila jangan ubah channel..citer di tahun 2009 brought forward ke tahun 2010...hehehe..takpe langkah beberapa hari jekkkk...aku tetap nak citer ..peduli apa..tak mo baca takpe..aku baca sorang-sorang...hehehe...color baju macam pernah ku tengokkk tapi di mana ya?? semestinya baju hari same day melalak karaoke ... nak baca post melalak disini ... kali ni nak citer makan...setelah penat melalak..sampai sore kering anak tekak ...pastu perut pulak dah kruk kruk minta di topup...pusing nya pusing sampai kepala pening..nak cari makan pun pening kaaaaaaaa....apa daaaaaa...sebab nya aku yang tak serupa bikin kejap nk makan sana..nak makan sini...kejap nak western ..kejap nak melayu...maklum la...bab makan kan tamak aku boleh lupa diri ..

Aku terpikir Kg Baru..syiokk gak makan area sini...cari nya cari parking...nak makan omputih la..yer nak makan feeling atas kapal...CHOP N STIEAK...layannn..tapi mak ai punyalah lama nak tunggu cop tempat...sampai perut aku asyik duk bergendang...aku menunggu penuh sabar okehhhhhh..giler kentang...pasal makan sabar ko yer...maka bersabar laaaaaaa


** memasing muka setelah penat melalak...lalalalala...perut harus di topup dong...kalau tak mau aku makan orang sebelah...sebelum aku naik harimau baek la cari makan untuk tuan puteri garang ni...

** over ke?? peduli apa...si anon tgk mau kutuk meraung...peduli apa aku ngan ko nya kutukan wahai syaitonnnn....ko berani tunjuk skit muka ko kengkonon perfect tu !!!.KO PENGECUT...eh dah terlalut...aku penat okeh time ni nak tunggu queue...punya la ramai orang...nak hilang boring aku snap la gambo gedik gedik selalu

** opsss..dah lama tak gambo sorang asyik berdua jeeeeeeee.....hehehe..sekali sekala rasa single..eh mmg single lagi pun...heheh

** akhirnya dapat tempat....penat nya menunggu...aku rasa dah tak tau malu plak..asyik duk tunggu tepi meja orang tengah makan...nak wat camner..nnt melepas..orang kuar masuk punyala ramai...tak kira tak kira...aku lapar nak makannnnn...

** errr..Encik Awak nya sampai dulu...tapi aku balun gak...hehehe..lapauuuuuuuuuu  

** errrr aku &encik awak punye...menu ke 2 sampai...aku order chicken marryland tp tak sampai aku bedal ni...asalnya menu ni nak makan sesama..tapi ahhhh kononnyaaaaaa....aku lapau lagiiiiii

** aku tunggu chicken marryland aku sampai tak sampai2...aku sorang je yang melantak sizzling seafood ni...hahahah..encik awak dah kenyang..aku tak kenyang lagi...ello tengok perut la yerrrrrrr


** ok perut sudah kenyang mau balik...nama tempat harus la nampak..setelah 5 kali snap baru lah nampak cantek...sebab kepala encik awak panjang tutup sign board tu...huhuh

** satu ko posing..satu aku pulak....hehehe...gambar posing sorang satu...asyik berdua je berkepit...korang nengok pun meluat kan...hihiihiihihi






7 comments:

iena said...

sedapnyer... lapau la..

POSH76 said...

me tak meluat aku suker jer...janji ada gambo sbb aku sgt malas mau baca hehe

sedap jer aku tngk makanan ko tu

klik2 samsung colby

Nadine said...

mimy...terliurnye tgk! nyum, nyum.

rasanya dh setahun I tak pegi sini. last pegi masa ngidam dulu..hihi. makanan dia sedap..tp tang parking tu lemah sket kan?

*ayu the sun* said...

ade yg meluat ker? ko cucuk je hidung dia! hahahahaha

sedapnya all the foods...
isk!


ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

RedLife2Love said...

wah sedapnye kak mimi.. katner tmpat nih ek? huhu..

fabulous.farah said...

ni antara tempat feveret kiteorang jugak ni..suke u..xmahal..berbaloi-baloi

syarifah nadiah alhadi said...

nie yang terasa nak ajak hubby pegi makan kat sana...sedap x kak mimi? harga makanan dia mahal x?

Google