THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 January 2010

Macam-Macam Tul La Soalan Ni



Dah bosan maka jawablah TAG dari sorang ni si Damiqula ...punyalah banyak soalan..macam nak jawab soalan hapa...tetappp buattttt okehhhhhh..


1.Bekas kekasih saya adalah
"Itu Kamu" ala yang takde hati perut otak letak lutut..

2.Saya sedang mendengar
"I gotta feeling that tonight's gonna be a good night...That tonight's gonna be a good night"..putaran 24 jam tak benti dah ni..

3.Mungkin saya patut
isk isk Tak Patut Tak Patut

4.Saya suka
Kekasihku Seru - Encik Awak...auwwwwwww

5.Sahabat-sahabat baik saya
Kita Kawan bukan Lawan...

6.Saya tak paham bagaimana
Aku tak makan nasi utk 2 bulan tapi tak turun banyak...stress okeh

7.Saya kehilangan
Idea Idea Idea pls...

8.Ramai yang berkata
bila nak kawen...ha dah nak kawen pun...pasni jgn tanya

9.Makna nama saya
Katanya sempena nama USTAZAH....sesuai kann..hoho

10.Cinta itu adalah
Ada apa dengan Cinta??

11.Di suatu tempat, seseorang sedang
Skodeng blog aku pastu sibuk cari bahan nak kutuk aku..sapa lagi ANONYMOUS PENGECUT

12.Saya akan
"Cobalah Untuk Setia".ermm tp tak leh pakai nanti tipikal say "Aku Wanita Biasa" plakkkk

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud
Pergi menyelam kot...

14.Telefon bimbit saya
Telepon berbunyi ring ring..ku angkat ku dengar siapa..pastu ada plak jawab..call balik tak de credit..

15.Bila saya terjaga dari tidur
Aku feeling like JLO yg MYLO


16.Saya paling meluat apabila orang
"Pandang-Pandang Jeling-Jeling"...macam bagusssss

17.Pesta/Parti adalah
"Party In The USA"...terbayang pulak aku kurus mcm Miley Cyrus

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah
Kucing chenta ..POSH ..tp da matikkk..

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah
Kanak2 Ribena...sebab tak baligh lagi tak byk dosa

20.Hari ini
Jumaat...nak chow kul 5 tepat...

21.Malam ini saya akan
Makan..apa ek nak makan mlm ni??

22.Esok pula saya akan
"Seiring Sejalan" bersama Encik Awak setelah seminggu tak dating...yahoooooo

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini
Ada pulak jerawat manis kat bawah dagu..oh patut la PMS

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan
Aku nak membeli pastu blaaaa gi join Encik Awak main game

26.Makanan Barat atau Jepun
Aku nak Chicken Chop, Pasta, Lasagna pastu Sushi, Teppanyaki, Tako Tao.....bla bla bla

27.Bilik yang terang atau gelap
Terang dalam gelap

28.Makanan segera adalah
Aku terbayang Zinger Tower ni dah seminggu..

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
Hai Hai ..Bye Bye


Aku kena TAG....sapa baca pun kena TAG...maka aku TAG semua yang baca...cepat sila siapkan homework nehhhh
(** sowii takleh copy paste sbb dah setting..tapi sesapa nak buat leh aku email yerkkk..jgn marahh especially noradzlina...heheh)




7 comments:

noradzlina.kamdani said...

ok le nnt sy buat tag akk tu yek...

noradzlina.kamdani said...

akk..dengki
sy nk copy mls nk retype...skali kene warning da....

Eri-chan said...

alaaa... mimi kemalasan nak type..email ah...hahaha sebok nak join TAG2 ko dgn kengkawan blogger ko...

POSH76 said...

aku klik2 3 bijik iklan ko hehe

aku tak baca tngk ajer...hehe

kalu tuceng ko idup leh kawen dgn mr poposh hehe

Ms AiReEn MoHd said...

nok mak dapat x pac ade segalanye neh

daela said...

tu la..aku nak buat pun terus potong..nok..smlm aku MC..tu pasal aku x tgk blog ko..

d.a.m.i.q.u.l.a said...

haha gigih ko jawab.bagus2 soklan spm pun tak panjang mcm ni haha

Google