THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 January 2010

FM Terbaru Hangat.. Antarabangsa Mari Gituuuuuuuu


Hari ni nya citer...tak mo citer banyak...kasi tunjuk FM baru panaszzz......hot in oven gitu....international mariii....huuhuhuhuh...kesukaan makin melampau la aku ....suke suke suke giler ni...sesapa yang gi memana ni tolong la sedekah kat aku ni haaaa....aku tak minta pun beg LV , COACH or apa2 barang branded pun...tak mampu dek non..tapi bagi FREE aku amik...hehehe....takpe cukup bagi aku FM seketul dua pun jadik laaaaaaaa....yer ar nak jejak overseas tak dapat...over the river selalu la...maka jangan la lupa aku yer...tengkiu pada pemberi pemberi FM untuk kali ni....meh aku bg hadiah...comolot skittttttt....muahhhhh

AMSTERDAM by Emyn
ROME by Emyn
SWEDEN , DENMARK, NORWAY, WALES, GERMANY by Dr. Linda
BERASTAGI, MEDAN - Kak Haziya GIA
OREGON USA, HAWAII (2) - Kak Shahida GIA


** opsss HOLLAND by Emyn mari...so cute bukan FM yer

** Meh tengok meh...FM makin bertambah......korang meh bagi seketui dua nak kasi penuh..orang letak kat fridge...oo tak blh tak blh...anak buah aku main hancussss...meleleh meroyan aku nanti so baek la aku letak kat board opis...selamattttttttt....




11 comments:

Sharinginfoz said...

banyaknya kumpul.. sure seronok kan..

Perlu ke Telefon Mahal????

Kesian Danish Batuk

POSH76 said...

dasal hang beb...kelas over the seas tu....mintak seketoi leh hehehe

Ms AiReEn MoHd said...

nok nak gak...byk nyer..jelessss ni

dina said...

ko saja nak menjeleskan aku kan? noks, kalau ada yg kembar serupa tu meh le tukar dgn aku... kekekekee

Iena said...

byk nyer ngko punyer.... aku nyer asek jatuh jer kena lanngor ngan achik. pastu ckp nk gam blk... tp mkn taun ler...
lg pon peti ais aku kecek cinonet tp ader hati nk tempek FM byk2...

Nadine said...

wah..bertambah collection Mimy. Bestnya..cantik2la semua.

good idea letak kat ofis kan. since i takde fridge sendiri lagi nak buat mcm you gakla! :)

noradzlina.kamdani said...

wa..bnyk yer koleksi...

honeylanz said...

byknye koleksi fm..

daela said...

nok..baik ko panjang2 kan rezeki org yg bg tu...bak aku seketui dua..heeeee....

RedLife2Love said...

santek!! hehe..

fabulous.farah said...

huhuhu..beringat awal2 bagusnye..mesti meroyan kalo satu2 ank sedara kutip buat main..huhu

Google