THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 January 2010

Alahai Sanggul Mak Enon

** motip gambo lelama letak balik...kasi reveal sanggul daaaaa....dulu pes time kije rambut panjanggg...sanggul comel pulok..apsal sekarang tak sama...sighh lagi nak tanya kan..wahai temukk


Sian nama Mak Enon terkait pulak ngan rambut.....asal sanggul je mak enon...napa bukan mak bedah ke...mak jenab ke....ahhh tak kose aku nak pikr napa ......sejak 2 menjak rambut aku panjang ni ..naik rimas tul aku...adoiii lemas
tul la....pernah aku buat entry kat sini tanya korang mana sesuaipendek ke panjang rambut..kengkunun time tu nak tarah di tahun baru 2010..hah sekali nak kawennn daaaa...apa buleh buat...rambut kena panjang leeeeee....kang payah pulak nak bikin sanggul....aku baru nak feeling mude belia berambut pendek macam dolu kala...eh nak pendek senang je..gi saloon kasi potong tapi nak panjang....haishhhhhhhhhhhhhhhhhhh...ha kan dah mengeluh panjang...skit nya susah....punyala cari petua nak kasi rambut panjang dengan cepat pastu nak jaga pun satu halll...kalau kering...hadoiiiiiiii masalodehhhhhh...

** eeeeee ngeri nya mukaaaaa...tembommmmmmmm apommm...tak sesuwai ar sanggul tp aku dah tahap pemalas gred A...


Sekarang ni pesen terbaru aku terpaksa bersanggul mak enon gi keje...kasi chance la skit feeling ayu walaupun nama aku bukan ayu kann....aku dah tak reti camner nk adjust rambut nak gi keje...kalau aku lepas..pepagi bangun aku kena blow cantekkk2....tak sempat weh...kul 6.30 aku dah gerak kuar umah...pepagi gi keje golap gelita..dari lampu gelap sampai la dah cerahhh...huwaaaaaa makeup pun dalam keta yerrrrr....asal Trafic Light je aku touch up ..ni semua pasal nak rebut parking FREE yang cam cipan kalau lambat konpom parking luar kena bayor...okeh konsep syg tido ke syg duit...opcos duit maaaaaaaa....so aku jangan merungut....baek la menurut saja ...tu yang jadi pemalas siput rambut kasi sanggul ajeeeee...sian akuuuuuu...ahhhhhhh baper bulan lagi ni harus aku tunggu dengan kerimasan rambut niiiiiiii....rintihan aku seperti lagu LEMAS - RUFFEDGE ...



 




6 comments:

Emynz said...

hahaha ok jek aku tgk tadi,

aLeesha said...

pe lagi mimy.. sila la kahwin cepat.. hahaha :P

Mia-Ina said...

terbayang ni.camne la rupa kak mimy bile bersanggul ms kawin t...ha,kena cpt2 kawin ni kak

noradzlina.kamdani said...

cumel jek kite tgk...

POSH76 said...

lawa la sanggul hang..pandai hang DIY naa cam salon...hehe

fabulous.farah said...

heee.blow r kat ofis.=p

tp mak suka hang lepas rambut

Google