THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 January 2010

Sapa Nak Bagi Duit Selain Nuffnang...TQ Muahhh



Okeh tamat sudah citer tahun 2009...bersempena tahun baru 2010 dan terima cek Nuffnang ni..aku makin berkobar-kobar nak buat blog...di samping tu tengkiu pada yang menklik klik...kita main klik klik okeh...budi baik di balas baik..walaupun amount nya tak la sehebat bloggers tip top glamer..itu amount riban riban...aku ni ciput aje...tak glamer pun...huhuuh...tapi aku bersyukur...amin murah rezeki....bukan senang nak dapat duit wehh..aku pun amik masa dari july setahun juga le....nah dipersembahkan untuk tatapan pengklik tegar dan pembaca blog aku yang ntah hapa2 ni...sebab korang hits rating naik gak...takde pembaca sapa la mak ni nyahh.......ni semua hasil korang yang baik itu jugakkkkk.....cek aku dah sampai...vangga jap mak !!!... rezeki orang kutuk aku kot....anonymous tengok berapiiiiiiiii...** weh anon makin ko rajin masuk blog ni aku dapat duit..hits aku naik..huuhuh...tak heran la kejian ko tu...si kejiiii**



12 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

mak da hantak xpac ade segalanyhe kat sini..ngeee aku pun da pat da bank kan pun...sonook ni...

Nadine said...

wah..seronoknya. best..best!

p.s: u pun kena serangan anonymous eh Mimy? ignore je Mimy, buang masa je you layan.

Filla ~ Kasih Aleeya said...

congrats!! saper nak bagi duit kan?? murah rezki kita semua amin...

Emynz said...

Waah aku tumpang berbangga sbb aku salah sorg pengklik senyap. ade ke ayat pengklik senyap. Waaaaaaaaah aku sgt malas,bleh x ko naik atas lempang aku barang sedas 2. keh3

Ika Razak said...

kak mimi ika nak jugak tapikan tak tau cane nak buat.. dah penah try tapi tak jadi pun ... :(

zuzie's life story said...

wah best gak eh..nak join gak ar nuffnag ni..mane tau jd jutawan. wah gtu..

Mia-Ina said...

seronoknya...enjoy aaa kali ni....abaikan je pd anynomous tue..dia jeles kat kak tue

fabulous.farah said...

kan..kan..best la naffnang ni

dillazag said...

Yeay! Mimy!
Kakakmu in berasa bangga!
Maju lagi setapak, ya!!!

RAZ said...

Congrats!!! Boley belanja nanti... Jeles i kt u, huhuhu....

POSH76 said...

cayalah hang leh ler banjer ni

aku klik2 lagi kasik ko kaya hehe

Megat said...

tahniah ayg....terus kan usah dah ucap terima kasih kat kwn2 yg klik2 kat blog ayg tu

Google