THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 January 2010

Dia Dah Bertunang Dulu Dari Aku - Si Nifah

Time to blog hapdate gambo yang kepam ni...yang sebenarnya mood nak tulis blog telah kering layu macam padang pasir...jadi baek la aku menghapdate blog bergamba..pejam celik pejam celik aku rasa macam dalam mimpi pulak kawan aku yang sorang ni dah jadi tunang orang...aku kenal dari sekolah rendah..karakter budak nakal dia sorang ni...eheheh..kelakar pun ada...asyik berlawak je...tak pernah serius...tanya bab kawen..jawapan standard "AKU TAK MAU KAWEN LA".....eh serupa macam aku je before ni...huhuhu...tapi dia lagi kebal...langsung tak pot langsung padahal dia dah berboyprenn sakan lama dari aku ni haaaaa....


Tup tup 2010 ni memang betul-betul hati dia terbuka nak kawen...tahniah frennnn...pada budak SMSG yang baca blog ni...jangan konpius ..yer cik HANIFAH MADIANA GXIXG...sorang lagi geng G19 dah bertunang!!!!..hehehe..bukan tipu-tipuan...betul-betulan....dan dia bertunang BUKAN ngan orang TUTTTTTTTT...tapi ngan TETTTTTTTTT yang tak amik masa yang lama nak serius...kenal kejap je terusssss...ye inilah yang kita cari ...kawan bertahun pun habiskan boreh wang ringgit...baek tak payah...lupakan saja cari yang lainnnnnnn...buang masa n duit ..lain la kalau mmg kaya banyak duit takpe...


** oh ini bukan orang yang bertunang yerkkk...aku dan encik awak pegi tengok orang tunang...sebok je nak gambo sama...tetappp tak henggatttttttt tak leh renggang...hihihi...tima kasih Mr. Driver...memalam gi umah orang sangat takut okehhhh kenalah ada peneman...uhuhuh
** orang yang menjadi tunangan orang...tersenyum ceria di sebalik langsir krismas...hehehe...ayusss gitusssssssss..biar betik ko jadi minah control ..kaber line baekkk...bertudung lagikkk...memang idaman MR JOEYY la.....hehehe

** antara yang hadir...dah mmg muka ni je...dia tak jemput sesapa pun selain yg ada dalam gambo tu...aku saja gatal dtg tgk org bertunang....jadi penyebukkkk.....aku merayu menangis melutut tak malu nak datang....uhuhuh.....jangan la ada yang tak dapat jemput terasa matikkkkkkkk gueeeee...
** Nifah bersama hantaran belah laki....auwwwwww so merah u ...menyala macam lampu ultraman...tak nampak gak tak tau leeeee...
** Hantaran hijau wehhh ...uhhh I like...aku sejak 2 menjak ni suka Hijau...jadi apa je Hijau semestinya cantekkkk...hehehe...5 berbalas 7...standard tunang je pun...nikah nanti kasi banyak 18 berbalas 21 ke...hah amik ko masrina yang gubah
** Di pelaminan...eh tipu tak itu aku panggil langsir krismas.....semua sudah selesai maka selamat menjadi tunangan MR JOEYY...aku tunggu nak makan nasi minyak smbil menyaksikan persandingan je niiiiiii...cepattttttttt tak sabar ni









5 comments:

POSH76 said...

selamat bertunang....tahniah hehe

*ayu the sun* said...

congrats to her!
awak bile?
:)

ATS Shoppe - where all things in one portal! Click and visit us!

Ms AiReEn MoHd said...

next month ko lak nok...dun woli babeh...

kella said...

yeah.. bulan depan kan ke ko plak... tunggu...

Danisha said...

salam,
ader ternampak dalam fb Dyana...
pastu terasa mcm nak mengomen jugak kat sini....
bleh lah yer.......

Dyana ni memang kalu di tanya kununnya x nak kawen....tak sangka dah sampai seru...dah ler sembunyi2...ramai kengkawan dia yang teringin nak gigit...nak lepaskan geram....

apapun tahniah buat Hanifah Madiana....Luv her so much

Untuk penulis blog ni....
wish ur turn will come soon...
InsyaAllah.....

Google