THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 January 2010

Adik Gedik Di Umur 14 Tawunnnnn



Sapa minah gedik getik ni?? adoi gelabah tul la bergambo...camwhore betulll.....tak henggat..dah la sungglases pinjammm...verangannnnnnn...hehehe..jangan marah adik...ini adik kecik aku yang bucuk masam hangit...transformasi dia menginjak remaja makin menjadi..tengok la cara dia posing...aduhaiiiiii...tak kose nyaaahhh....tapi memang dia ni dari kecik baby memang dah terdedah ngan posing...tengok akak nya laaa wehhh.....aihh kata anak bongsu...manja giler babs...nyampah okehhh..motip jeles disitu terserlah..wakakaka....yer ar apa tak nya..aku umur 15 tahun..dapat adik baru...anak sesat daaa...tapi tetap sayang bangat walaupun banyak halllll...sebab budak2 baru nak naik remaja...aku pun pernah remaja macam dia sampai sekarang ...opsss...aku cuma nak bgtau adik aku yang aku salin pampers kecik2..mandikan...cebuk pooo & wee weee dah besor jadi remaja gedik....dan semakin lawa bergaya...hmmm kalah aku pasni...terasa saham sudah jatuhhhh daaaaa...


2 Januari 2010, adik DIRA yang comel, sengal, emo, bucuk tak mandi pagi, masam ketiak hangitt, kuat sentap, kuat lalak nyanyi bingit, kuat makan telor , cita-cita nak cepat besar cepat supaya jadi PRAMUGARI tsambut Birthday yang ke 14 tawunnnnnn...oh semakin besar, panjang dan remaja......semoga adik berjaya dalam hidup...kejar cita-cita yang satu itu...tetapkan azam n tekad..Insya Allah pasti dapat jadi PRAMUGARI terlampau...sekian..Happy Birthday Comell........



** tasha & boboy with Maksu diorang yang sengal babun...macam budak2...umah bising je..sekali anak buah yang excited nak potong kek daaaaaaaaa

**motip kek teddy bear?? wakakak..suh dia sedar diri jangan berangan nak cepat jadi dewasa...sedar diri masih kanak2 dan pengawasan orang besar...heeheh...tau tak DIRA......







11 comments:

daela said...

happy birthday dira...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

weh adik ko posing2 tu..muke dah macam stacy dah aku tgk.. auwww mcm artis... hepi bday utk dira!

Nadine said...

Happy birthday to Dira!
Comelnya kek teddy to Mimy...geram tgk! :)

p.s: gamba ber3 dgn anak2 buah you tu...tak tahan betul tgk si boboy. Ni jangkit mak ngah dia jugakkah? hihihi :D

fabulous.farah said...

huhuhu..mak dulu 14 taun beringus lagi u~

Iena said...

amboiiiiii... kemain adik ko ni...
mmg fotogedix cam kakak dia! hahahahhaa...

POSH76 said...

happy birthday dira...takper gedik comei gitu..klik2 xpax bukan 6 pax yer hehe

cutela kek tu

Megat said...

selamat ari jadi ....adik dira heheh
apa pun yg penting belajar rajin2...
semoga panjang umur....
murah rezeki....
capai cita2 adik yg adik impikan...
abg akan bg sokongan heheehh7

Megat said...

selamat ari jadi ....adik dira heheh
apa pun yg penting belajar rajin2...
semoga panjang umur....
murah rezeki....
capai cita2 adik yg adik impikan...
abg akan bg sokongan heheehh7

Megat said...

selamat ari jadi ....adik dira heheh
apa pun yg penting belajar rajin2...
semoga panjang umur....
murah rezeki....
capai cita2 adik yg adik impikan...
abg akan bg sokongan heheehh

Megat said...
This comment has been removed by the author.
Megat said...
This comment has been removed by the author.
Google