THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 January 2010

Kesudahan Citer "Aku & Kisah Status Muka Buku"


Apa citer??





Kes situasi yang terpaksa yang ditampal di muka buku sebab aku dalam kegelodakan jiwa keberontakan melampau...bukan aku nak mengaibkan encik awak....jauh sekali dalam hati aku....hati aku luluh......tapi aku dah jadi tak tenteram jiwa kacau kecamuk....makin aku nak settle kes ni ngan dia..makin aku memberontak....maka dengan itu baek lah meminta advise dari kengkawan yang prihatin ..thanks uolls...at least korang nya komen..membuatkan aku fikir banyak kali what happen...masa insiden terjadi memang aku crack my mind...dah tau nak wat pe...selain adegan hentam menghentam je dah bermain kat kepala otak dah duk berlegar-legar..yeah manusia gaduh lagi jangan berhenti...itulah bisikan syaitan....haihhh makin nak dekat ni ada je dugaan ...tapi apapun kesudahnnya..............



** pendrive telah dipatahkan....hamik fadan la mukee










12 comments:

dina said...

ganeh ko ni noks! hehehee... kan selesai masalah...

POSH76 said...

jgn gado2 cool down...insyallah kalu ada jodoh tak kemana...yg penting JUJUR..jgn tifu2 taw...

Annaster said...

dik, jgn biar hati control ur mind..
nk 'dekat' neh mcm2 boleh berlaku..
take it rasional.. slow and easy ok dear...

boutique said...

ha...nok byk2 bwk bersabo...

Ms AiReEn MoHd said...

meroyan tul pompuan neh....tu pendrive sape ko patah tu..tah tah data ko yg ko patah kan..baru padan muker ko nok....

da da....tak yah pikir...yg penting gedevasss ari tu....nok mak nak pilih mak andam mane ekk tuk solek mak pd hr ko tu nanti...baju bla bla bla bla bla....

fatenton said...

gaduh2 manje je ni..
dont worry sis :)

ZhafranZahra said...

rileks deknon tade menda laa...en awaks terlupa delete kot ehehhe..nway my case lg haru, ade ke patot x-gf dia slalu sms my hubby lg sampai tgh2 pg even dia tau kami dah kawen n x-gf dia pon agaknya dah kawen gak..perlu kah akak ni mroyan2? ehehe but i trust my hubby a lotssss..Insyaallah....

Dik non, merobohkan suatu hubungan amat mudah dr membina nya...Percaya dan saling memahami dan menghormati... Insyaallah....

**tp skali-skala kena serkap jarang gak wakakkakaa ;P

Megat said...

tu pendrive megat punyee ........ada gabo xbf kat dlm tu

Megat said...

sory bukan xbf hehehe tp xgf hehe.jgn salah paham yee

Eri-chan said...

ah..settle..haha

puteri intan said...

ahahah...megat ko biar betul?? ade gambor ex'bf' ke ex'gf'? kalo ade gambor ex'bf' lagi haru kot!

kella said...

haa.. itulah mims..dugaan tu beb..
ko makin dekat makin la byk dugaan tu! its up to u la how to handle!
sebenarnya dugaan2 ni akn mbuatkan kita lebih dekat/kenal dengan pasangan kita! cara kita handle tu dah boleh tahu bgaimana dan setakat mana perhubungan kita ngan pasangan kita tu nanti!

aku pun penah beb.. teruk..teruk..
sampai nak serender dah! tapi kalau dah jodoh, tak kemana..

Google