THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 August 2011

Tak Sia Sia Menyerbu STAGE...Nah Apa Ku Dapat..

Rasanya ramai pembaca blog ni tau kot di kala 2 bulan yang lalu...aku adalah pengila mekap STAGE sebab murah kan...lalu asyik la aku menyerbu...tak kira masa....huhuhu siap menjadi agak rajin sikit as personal shopper...pastu berpeluang lak jadi member...pastu kemain collect point.....nah nak tengok sangat koleksi mekap sila terjah blog lama...klik disini STAGE MEKAP...semua citer pasal STAGE je...jangan muntah sudah...ngeeeeee ..segala mala jenis produk semua aku dah rembat...color itu ini ..memula tu beria gak la asik mekap je...ke hulu kehilir duk hangkut beg makeup...tapi itu citer 2 bulan lalu...

Kini...hmmmmm takde makna...sejak pregnant ni muka memang tak bertempek sebarang mekap pun...muka pun muka Ju Onn pucat lesi ko....ntah la tetiba mood kus kus datang memang aku tak suka mekap...nak tarah lipstick sebatang kat bibir pun rasa isk ntah hapa....tu la dulu kemain galak mekap...terbalik la pulak sekarang...sudah nya segala bahan mekap tersimpan rapi buat pameran hiasan sesekali adik adik aku pinjam la...dah akak nya yang bertimbun mekap....setelah asik ulang alik STAGE je...ku rasa kan tak sia sia bila semalam dapat posto Voucher bernilai RM110 dari STAGE..yahoooooo...excited....rezeki rezeki cantik di pagi raya...akan tetapiiiiiiiii tetiba aku merasakan apa lagi aku nak beli ni ...hadeh...bensi mekap ni...hmmmmmmm tak beli syg pulak...kira banyak la gak tu...berbaloi ko...takpe nanti aku fikirkan..


mari tengok point collected...woww 1,131 ...dasat jugak la aku memborong mekap sakan masa tu...ternyata point nya riban

 lalala....dengan point sebanyak itu nah voucher bernilai RM110 jadi hak milik..expired 30 september 2011...hmm minggu depan jek...apa nak cari ni...??



 RASA RASA KALAU WAT GIVEAWAY STAGE MAKEUP MAU TAK?? HEHEHE...






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

16 comments:

Cik NeyNa said...

mau..mau..mauuuuuuuuuuuuuuuu

cik xxx said...

mimy,

molek ah tu.. eyeliner aku pun da nak habis.. and foundation too..

hikhik

mrs.spicy said...

MAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

LiyanaHanifF said...

mesti mau...=)

La dOLcE mEa_nAtt said...

nak la sgt2

CidaZam said...

birthday aku september ni... apa kata ko bagi aku hadiah since ko tak suke make up...heheheh... larikssss gurau je eh

PinKy MoMMa said...

tak nak mengharap! :(
mak nakkkk nox..

Ieda Al-Habsyi said...

buat laa...kalo ieda menang (cewah) mearasa gak pakai stage, kat ipoh ni nan ado weh..terliur je aku baca citer makeup ko tau :)

Liyanaroxx said...

Mustilah nak kak mimy!!!!

POSH76 said...

mau2...angkat tangan jab....aku pun dapat tp 20hengget jer...still ada sales ker beb...

MaRyD said...

i got the voucher to..plus dgn birthday treat...best2
tp dah tak tau nk beli ape..

Mrs. Norrie said...

sib baik aku tak giler makeup, klu tak harus aku gi umah ko amik sendiri...takyah ko nak pos2...hahahha

pearls.. said...

ala mimi..

nak gak ar..

tp.. nak tau gak.. stage ni ada keahlian ek??

camner nak jadi ahli?

Pepel BoNda AmaNi said...

mauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ngan amani2 skali aku suruh dia angkat tangan nok...nampak x???

Bitt (double IS) said...

sayaaaa mauuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sila inform dlm fb yerr darl

Softtouch [Hanim] said...

sy mau.........

Google