THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 August 2011

Terrrrrrbeli....@Booth Artis - Aida Khalida

Sepanjang bulan ramadhan ni kat bawah opis aku meriah dengan jualan jualan...macam macam ada...kuih muih, biskut raya...baju raya, tudung raya , lauk pauk, perfume...baju budak....ish macam macam la...sediakan wang yer...tu kadang aku malas nak turun ...konpom ada je benda bukan bukan aku beli...pastu awas !! ATM depan mata je...berderet jenis bank sila beratur pi cucuk...ish bahaya tul.......kadang tu tak  nak beli pun beli gak walaupun kecik je...tu yang aku malas nak turun benornya...dan jumaat hari tu terjebak sudah....terrrrrrrrbeeeeeeeeliiiii...leh tak guna alasan ter yang banyak....hihi...sedang meround tawaf tengok apa yang menarik di jual...tetiba nampak satu booth yang ramai giler orang...pastu nampak retis ko....aku singgah jap..saja nak tengok...si pelakon mak mak nenek nenek drama AIDA KHALIDA...ooo dia jual tudung...tudung dia menarik ..agak mahal ...mahal tapi unik...sapa suka unik leh la try...

Kawan aku beli selendang saja RM100...anak tudung RM55...fuhhhhhhhhh...takuttt tapi sebab atas nama retis kan..sanggup aje orang beli kan....ewah cakap orang...lalalala....aku singgah nak jengok tengok retis je...pastu terpukau ngan satu baju berwarna royal blue..pastu macam ada magnet lak....aku nak !!!!...nah terjebak ko kan...aku dah asik usha je baju ni..pastu baju ni ala ala kaftan tapi kain cotton shirt..sesuai jadi baju maternitY ni...pastu lawan legging pehhh...tengok kepala otak aku laju je nak mix n match kan.....ha sudah nak beli la tu...huwaaaa nak jugak..dah la tinggal 1 color je biru tu...tanya harga RM60...then tawar menawar dapat RM50..ok la kalau RM100 konpom aku tak jadi beli macam tudung tu kan :))...so bayar terus tarik Aida Khalida snap gambo sesama...bukan 1 tapi 2...hehehe....kat luar jumpa tak de makna la nak bergambo kan...tapi kat opis tak la malu sangat lagipun aku beli barang kat dia...


memula nampak gambar booth AIDA KHALIDA...pastu ternampak baju yang menarik hati....terrrrr beli sudehhhh

berjaya membeli dengan tawar menawar..sebab terlampau suka kan...BTW Aida Khalida shantek walaupun usia dah 50 an..pangkat nenek...cara dia cakap sama macam dia berlakon drama...sama je sore dia ala ala very the manja gitu

aku ngan Aida Khalida macam seusia je padahal...nan ado...nampak sangat aku kena do something ni bagi awet muda...nakjumpa dia meh la datang opis aku Menara TM...leh soping takpun bergambo aje...aku dah dapt baju...so baju raya casual in da house la gitu..nanti mak tayang yer..tungguuuu



HARAP HARI INI AKU KUAT IMAN CEKAL HATI TAK TURUN BAWAH KEJUNG LA DUDUK SAJO KAT OPIS...








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

PinKy MoMMa said...

alahai kecik molek je orgnyer..nmpk sgt muda okeh :)

jom mimy! kite kena buat ssuatu kasi gorjez mcm dia hehe..

mekchu said...

casual lain.. formal lain.. party-party lets go party lain.. best nyeee.. hehehe..

nok, kalo aku pun keje kat tmpt ko hari2 aku balik bawak paper bag nok..

POSH76 said...

beb santekla dia...hopefully kalau dah usia camtu kena mentenlaa....

farahfatihah said...

hoho 2 pic skali snap yer...

cik xxx said...

mimy,

klu ko nak tau. badan aku sama kecik je mcm dia ni.. so imagine imagine kan.. mueheheh!

Mrs. Norrie said...

Aku ader jumpa jugak Aida nih.... kat umah makcik aku yg pelakon tuh..memang masih cantik, tapi takderlah pulak nak sembang2 malu...

mamyharraz said...

tudung dia jual mmg unik..tp harga tu tak tahan lah hehe..

menten lawa dia ni kan..tak mkn di usia..

nnt dah pakai baju tu mimy bih pic ya ;)

ratusiput said...

wah nok...gelemer gitu bli bju ngan retis...mmg lawa aida ni kan.aku mmg minat dia belakon dr dulu.skang ni lg la...cantik2 sme dia pakai...pe lg nok cpt ar tayang bju ko tu tak sabar nk tgk...

Pepel BoNda AmaNi said...

nok..sebab tue time rehat aku suka tido..klu kuar kompom rebeh poket nok...

Softtouch [Hanim] said...

mahalnya tudung dia yer...

aida rahim ni mmg lawa kan..xmakan diusia...

nk tgk baju?heeeeeeee

NeenaAnuar said...

alolo.. comey korang berdua nie! dia memang awet mude kan!

Bitt (double IS) said...

perghhh bawah opis sajooo...buleh pengsannnnn harik2 perghhh

Google