THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 August 2011

Kasut Sang Hitam Juga Menawan

Tahun ni kasut raya aku takde taste uolls...mata ni ntah apa kena nak yang hitam hitam aje....kalau tak dulu kemain nak bercolor lip lap hover...biji mata hitam dah terkenan color hitam...preggy preggy ni tak de makna nak pakai high heels...pancit lol...nak kata kasut kasut ni kasut raya yer la kot...kasut murah aje dong....tapi nak kena cari gak sandal kat modernmum...tak sempat nak pegi ...so mana nampak flat rembat...EA kata takde color lain ke?? hitam je semua nya...ntah la...dah berkenan ngan sang hitam menawan...so di pagi raya pakai sandal hitam dan baju kaftan pink...auwwwwww sungguh tak shantek...ah tak kisah janji aku selesa....hitam oh hitam walaupun rupa mu gelap...tetap manis menawan...nak cari sang hitam lagi la...


4 pasang sang hitam....senang nak match pun satu hal gak...tu yang terpikat ngan sang hitam..kasut mak murah je uolls...asal hitam je rembat









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

POSH76 said...

aku pun suka black senang nak matchingkan...

Shu Shinju said...

sandal vincci tu lawo lah..

Masni Syafie said...

hitam itu menawan..=)
semua pakaian bole matching...like

mamyharraz said...

hitam senang mecing.

woahhh sekali 4 pasang kasut raya mimy :D

Delicious-Cuppies said...

kasut den pun kaler hitam... hahahaha...

Nadine said...

comel2 kacut dia! :D

Pepel BoNda AmaNi said...

wah 4 pasang hoke...clurst ko beraya..kekekekke..

liyana said...

sy x cari pun lg kasut raye, xde mood nk beraye dgn muke bercapuk2 ciken pox ni, sobb...sobbb

Bitt (double IS) said...

wajib ada jugak hitam dlm banyak2 color..hehehhe dan dlm banyak2 color...color tu jek yg nampak baru walaupon dah lama ;)

Google