THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 August 2011

Hadiah Preggy Mum

Alhamdulillah rezeki hamil...ada je yang sudi nak hadiah...tak kisah la hadiah apa...apa pun terima dah nama pun hadiah kann..aku tak minta apa pun..yang penting doa dan harapan semoga baby dalam kandungan selamat sempurna pun dah kira hadiah terbesar buat aku....hadiah mengejut pertama di terima pakai pos laju...masa dapat tu ada kotak besar..haihh sapa la bagi ni..suprise bebenor...


datang dari Nurul Huda...memula konpius sapa la ni..oooo setelah ingat balik Nurul Izz kawan dalam FB ...dia ada minta alamat...

terus buka...dapat tshirt preggy....aku yang preggy kecik dah muat...huhu apatah lagi bila perut menaik...sukeee thanks yer

ada lagi satu...bekas simpanan susu....sukee gak leh la simpan susu Anmum  dalam ni...senang nak bawa jenjalan minum kat luar...

hadiah lain diterima...Aishah ex GIA...dia bagi voucher dari Modernmum nilai RM20...aku anggap hadiah la jugak...tengkiu aishah,...hmmm apa nak beli ek

dan tak lupa...hehehe EA suprise ...oppsss malu aiiiiiii lol...tak suprise jugak la...aku tau  dia beli masa kuar JJ hr tu...sorok sorok kan...aku dah pikir bukan bukan je....opsss......dia ni tak romantik..dia sangkut je kat almari..pastu aku tengok ni baju sapa...siap harga lak tu..ceh...pastu dia ckp..."baju mengandung yang penuh kesopanan..tak payah ketat sana sini"...pehhhhhhhhh perli la tu..apapun thanks syg...nasib tak terjah yang bukan bukan...hehehe...


DENGAR CITER MAK NAK BAGI HADIAH PREGGY GAK NI...HEHEHE..ADALAH DARI SUMBER MULUT KEPOH KAT UMAH..TENGAH MENANTI..LALALA








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

13 comments:

farahfatihah said...

wahhhhh bestnyer dapat hadiah...banyak lak tu huhu

PinKy MoMMa said...

memang kalau ngandung..banyak dpt hadiah nox hehe..rezeki baby :)
smga murah rezeki lagi ya mommy to b!

ratusiput said...

wah untung ko nok...preggy pn dpt hadiah...rezki baby tu :)

Mrs. Norrie said...

sapa nak bagi hadiah kat aku????

sonok sebenarnya dpt hadiah nih...
pulak2 klu free, dihantar pulak oleh pak posto...ermmmmmm

Shu Shinju said...

wahh,..untung akak..dpt hadiah preggy..:)

*ayu the sun* said...

yay! best best!
masa ni la manja2 kan?
:)

mamyharraz said...

ramainya yg bg hadiah.

memang besttt baju pepel yg last tu nnt dah pakai mimy upload pic ya mesti lawa :D

POSH76 said...

rezeki baby ni....nanti dapat baby lagi dapat bnyk hadiah...

kella said...

alhamdulillah.. rezeki orang mengandung dan beby tu sendiri.. gembira sangat.. tumpang gembira.. =)

fiza said...

Wah...memang murah rejeki preggy mom yer, byk dpt hadiah ☺☺

Bitt (double IS) said...

alhamdulillah untung u..hehehe i dah redemptkan utk nik haritu..hehhehe sorry k kalo non ado apa2 dr saya :l

cikakma said...

alhamdulilah..untung kak mimi..lau cam tu..tiap2 tahun kna peknen la ye..hehe..

Pepel BoNda AmaNi said...

mendalam maksud dia tue nok...xmo ketat2..kekekekek sila paham yer...:P

Google