THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 September 2010

Terpaksa Lembap Hapdate..huhu

Berlambak citer aku nak hapdate...tapii haihhhhhhhhhhhhhh benci tul la...citer ada..idea ada...gambar pun ada...sejak ada bos baru ni...aku tak leh suka suki ar nak buka tenet....bos baru yakni lady bos..lu pikir sendiri la...malas mau citer la...ohh pada yang tak tau...aku tak jadi transfer...sebab ketua boss atas tarik balik surat..makanya masih lagi la aku kat odit nii...nak buat camana...kena la stay jaga bos baru ni ha...dah ada lady bos baru payah la skit aku nak berblog rancak ni...lum kenal hati budi..bahaya woooo...effect KPI kang...habessssss habess....




5 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhhhhhhhhhhhhh xsabar aku nak tengok story beraya ko nok....mesti gempak...

cik xxx said...

mimy,
aku dah nekad nak potong rambut pendek paras tengkuk macam ko dulu. tapi ko gunting kat mane eh. aku nak cutting lawa macam ko jugak. ko pi saloon mana weh? share kat aku sket,

POSH76 said...

aduii lady boss kenela bawak2 bersabau....huhu

nliana said...

sabar bbyk la mimy oooiii..

kella said...

oh iya? tak jadi tuko rupanya...
takpe mimi.. ko slow2 dulu.. jgn tunjuk taring lagi. ko mioww mioww je dulu.. :)

Google