THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 September 2010

Bersarapan Di Hotel Pepagi Buta

Masih lagi story melaka..ehhe..lantak ar..baru nak hapdate kann...yer ar tak bzz leh ar update...bzzz kedaung payah sikit la...masih lagi story pasal melaka hari tu...raya dah nak habis..citer bila nak habis haaaaaaa....lebammmmm la....takpelah...aku slow slow pelan pelan kayuh...ni nak citer pasal aku lepak Hotel Mahkota, Melaka..tapi sebelum tu meh citer pasal sarapan pagi yang menyelerakan pepagi buta...sanggup weh bangun pepagi nak gi sarapan...kat umah nan ado...membuta..kul 11 baru la terkial kial cari sarapan..tu pun tinggal balance mak aku buat...huuhuh..hotel nya sarapan feel dia lain skit la...best skit...macam macam ada...


aku stay kat hotel apartment 2 room jadi sarapan hanya untuk 4 orang saja...kakak ipar n anak nya pun tido lagi...memang tak dapat join..leeee


heheh sempat aku snap gambo tisu...bukti okehhhhh..hahah cehhhhhhhh


nak tunjuk memasing duk tempat memasing...dira ngan mak ...dira agak kuat makan..depan kamera sempat lagi kunyah...giler lahap tul adik aku ni


aku duk ngan si kurus keding ekin.....balance sama balance okeh..dan cukup seat 4 orang...ngam ngam..errr dua dua muka tak mandi pagi..haha kantoi sejukk


dira membaham pepagi buta nasi lemak ...kan aku cakap...tegar giler nasi lemak...dasat tulll


tengok !! ekin pun nasi lemak gak...pehh 2 orang ni..klu tak de nasi lemak tak sah..dah la malam sebelum baru je baham nasi lemak....gemuk nya tak juga...mencikkkkkkkk


ewahh mak aku...jarang nak posing baeikk punyeeee...suka la tu dapat sarapan hotel kannnnnnnn....hehe tengok pinggan ...nasi lemak jugakkkkkkk


ini aku...heeh tak kenal cam poyo la kannn... sila tengok pinggan gambo bukti makan waffle je tau..time ni mak aku buat lawak...aku kaber2 control gelak...


uihh awat muka camtu...bughokkkkkkkk...takyah tengok muka...sila tengok pinggan aku jugak..dan 2 gelas air jus tu...pemakanan sehat tauuuuuuuuuu


opocotttttt...eh terlatah pulak...sori gelak tak dapat nak kontrol...mak aku buat gelak sumpah gelak terbahak...abaikan juga muka...tengok pinggan lagik...heheeh..


ok sudah kenyang giler....meh tangkap gambor in front...time ni orang dah start ramai turun sarapan....baik blah naik hotel balikk


suka gambo ni...niceeeee....oh yer pasal pa blah awal?? sebab kamiorang turun bawah seawal 7 pagi time tu food banyak giler..panas panas lak tu... eheheh..kang ramai tak best....leh gitu



NEXT ENTRY PASAL HOTEL LAKKKKKKK....TUNGGUUUUU







6 comments:

Nadine said...

hihi..kelakar la pulak gamba you melatah tu. heeee :D

Eri-chan said...

dira nak gemuk daa....advise dia beb..wei...
ko melatah muka mmg kelako...
mak ko mmg menten...
adik ko ekin sekepin gak...

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

eh btw babe..hows the food over there?

POSH76 said...

bess gak breakfast kat sini...budak tgh naik mmg camtu biarler dia makan hehe

farahfatihah said...

hi mimy...bagus2 amik makanan yg sihat..nak kawen kena la jaga mkan kan? t kalau jatuh sakit sape yg susah? huhu

ratusiput said...

nasi lomak la yg sodap...buat penambah kengkawan lomak.ehehe...

Google