THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 September 2010

Palace of The Golden Horse(POGH),The Mines - TERTIFUUUUUUUU



Aduh dengar bunyikk cam best je..kengkonon Gah la..dengar POGH kan...pulak tu FREE...hmmmmmmmm aku pun tak tau nak cakap apa...kalau Free tu harus propa...ada agenda la tu.....layanzzzz makan free..yang penting kitaorang bukan jenis termakan ngan rayuan rayuan MLM ni...yerla dalam tepon kemain cakap...akak just bawa duit parking je RM6 hengget...pastu makan FREE..yer mmg freee...




Tapii tak puas nak makan nak kena dengar talk la hapa la...ahh sudahhh hotel jual program wehhhhhhhh....kata talk 60 minit...nan ado nak dekat 2 jam...tension aku...masa awal kemain ko ckp apa2 hal dengar dulu ...then tak minat say YES or NO..tak yah cakap benda lain...sekali last2 kitaorang cakap NO NO...pandai ko putar belit cakap kitaorang banyak buang masa ko..........ahhh sudah la.........benda free yang ko janji aku tetap tuntut..apa dia?? janji nak bagi voucher percutian FREE...aku tuntut la...




Pedulik la ko nak kata hapa...pakej dah la main belas ribu pastu nak suh aku buat hutang ngan korang la......WTF la......tak kose haku....janji makan FREE...voucher vacation FREE....sudehhhhhhh..entry hangin di bulan pose sebab tipah tertipu...ehehe..apapun meh layan pic sepasang merpati putih bersedondon ni...huhuuh...kemain..baju raya dalam almari kasi keluar lagi..baper byk daaaaaaaaaaa













5 comments:

Shu Shinju said...

dpt x voucher free tu?

Eri-chan said...

kesian nok tertipu..tp dah masuk perut kenyang gak ko ek

Emynz said...

tak pepasal jadi mangsa tipu tertipah an..

Cik Shu said...

betul tuh... same la cerita kite. sebelum dtg mcm2 diaorg janji, manis2 aje.
Lagi satu, Bila bagi advice kat PR diaorng, tak nak terima. PR diaorg sangat kurang ajar, siap hina2 kewarganegaraan my husband. Lepas tu tau takut, larikan diri. Kalau my husband dapat kejar dan jumpa PR dia tuh, memang bertumbuk gak la.
Complain kat manager dia then Manager dia feedback dah terminate that lelaki tua tu, tp tak tau la betul ke idak.
Anyway, Kitaorang tak amik pun pakej percutian tuh, sebab sakit hati dengan lelaki melayu tua itu.

Ann Ishak said...

pening jugak weh dengan MLM nih

Google