THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

03 September 2010

Jom Serbu MATTA FAIR !!!!


Hari ni sampai Ahad.....Matta Fair kembali mengegarkan PWTC...harus aku terjah ni...dan tentu orang ramai gilerrrrr...ahh tak kira nak pegi jugakkk....yer aku nak gi cari hotel memurah nak pi bermadu bulan Januari tahun depan ni...tima kasih Air Asia atas tajaan murah kapal terbang...hihihi...4 hari uolls...gi mana?? gi Sabah baaa...tak de over the river pun..alasan baru kawen duit dah byk habes...huahua..jadi pegi dekat2 aje yer...yang penting privacy berdua lebih itu yang penting...baiklahhh....jadilah ldedua sang lebah hisap madu perpuas key...auwwwwwww ada yang nak kena hempuk jap gi ni..hahaha..ok semua selamat bertravell....














7 comments:

ratusiput said...

uishh...bestnye honeymun..

-NiD's- said...

wah bestNYAA....akak jgn lupa g ngintai.......honeyMOon...
cam nida Lupakan sajOrk....sebab PAKGUARD PTPTN dok tgg kat aipot...ngeeeeee....

farahfatihah said...

jom2!!!!

Ms AiReEn MoHd said...

dapat ker nok...ko da book flight now book hotel lak...hehehehe

fatenton said...

jgn lupe pergi kundasang tau.. besttttttt

Ann Ishak said...

sebelum ko pegi...aku nak order FM dl. Adoiiii tingat lahhhh sejarah FM nihhh

Eri-chan said...

kundasang sgt sejuk....
karambunai beb? hehe

Google