THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 September 2010

Pre Card : Save The Date




  • Uolls....pada yang sudi nak datang memeriahkan majlis akan datang November ini...sila lah give me ur email or address untuk proses penghantaran kad kahwin soon....
  • Doakan baik baik saja perjalanan majlis ini..Insya Allah...amin











20 comments:

ratusiput said...

em pejam celik pejam celik je ko dh nk kawin ek...besttttttttttttttt nok...ehehe...aku kalau cik kitol ade teringin gk nk g...tp cik kitol ujung tahun bru balik...aku sorang mmg tak lepas nok...kang kantoi tgh jalan...pape pun aku doakan smenye smooth ok.. :)

Mia-Ina said...

semoga persiapan kahwin kak mimy berjln lancar hendaknya mia doakan..jgn lupe mia ya..hehe..tgl kan alamat akak gak di FB mia..mana tau x dpt, dtg..leh kte tukar2x gift kahwin..hehe

daela said...

counting the day...cam aku jer nak kawen kan...hahahahhahaa....cantik gambo pre wedding card ko nok...

Mimis said...

seronok kan menunggu tarikh tu..

fabulous.farah said...

nak jugak~ nanti email jer e-card. kat maghfarah@gmail.com okeh~

Queen said...

aku doakan utk ko ...semoga segalanya berjalan lancar...

meh la join contest kat Quiny Bridal..free makeup dan photoshoot you..

http://quinybridal.blogspot.com

farahfatihah said...

waaahhhh xboleh hadir la gamaknya...kan tarikh kita sama huhu

POSH76 said...

beb lawala gambo kat kawen ko tu...aku kalau takde aral melintang mau pilaa...leh ler anto kat alamat yg ko ada dulu tu hehe

Acik said...

insyaAllah, dik non.

Iena said...

aku xnak bg alamat, aku nak suh ko pass secara eklusip by hand! boley nok?

Myrilicious said...

kak mimy!! best ye i'm happy for you sis :D

Myrilicious said...

kak mimy!! best ye i'm happy for you sis :D

Nadine said...

Masa mula2 dulu I thot I tak dptla nak pegi wedding you sbb you ckp you kawin end of year n kebetulan akak ipar i pun kawin ujung tahun. nasibla ur reception bulan 11 and my sis in laws kawin 12, insyaAllah nnti i dtg.

alamat nnti i private msg kat FB yer.

thanks for inviting, mimy. cant wait to see you all doll up and become the queen of the day ;)

kella said...

aku nak kad tau! nanti aku emel kan ko nanti alamat aku ye! heheheh.. tak sabar nye nak makan nasi minnyak!

Shu Shinju said...

Selamat pengantin baru in advance akak...:)

nUR_rOsALiNdA said...

Nok, aku nak card hocay

rina is pink is sugitani said...

wah..tahniah mimy....bestnye...

NeenaAnuar said...

ok.. nanti aku bagi address aku kat ko thru FB!

Beb! jom joint contest kat blog aku! cepat esok last day! ;D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nok aku sudi...ko sudi dak nak jemput aku...xjemput aku sentap nok..hahahahahhaa

iJu said...

Kak Mimi, nnt jgn lupa jmpt ye...sy pnah bli shawl dgn kak mimi...sy bli aritu dtg dgn ziana

Google