THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 September 2010

Sri Niara Tomyam Seafood, Desa Melawati - Mak & Siblings

Kali ni turn Mak aku gantung kuali sudip...mak aku sound nak coti masak..penat masak katanya...hehe..yer ar aku keje tak jejak dapur..balik keje tau tengok lauk dah siap...ahahah..padann mukaaaaaa...mak coti mengelabah..tapiiiiiiiiiiiiiii mak aku nak banjer makan..yeayyyyyyyyyyyy meloncat keriangan apatah lagi mendengar duit dibayor...heeh kedek nya anak...hhuuh tak kesahhhh la.....janji mak kata korang pilih tempat makan yang best..takmo western pelik2..pastu kos pun sederhana...dah tentu surirumah banjer..takkan nak pawww hotel lakkk..kang penyepak betis mak aku bagi ....tahun lepas aku pernah buka kat sini Sri Niara 2009 jugakkk....dan tahun ni nak pergi lagi sebab food dia sedappppppppp....mengigit jari wehhhhhhhhhhh...tempatnya dia Sri Niara Tomyam Seafood, Desa Melawati malas nak citer...tengok gambo je laaa...






















2 comments:

POSH76 said...

hang buat marathon update berbuka puasa ka ni hehe...

Eri-chan said...

ko keje letak makanan jek skrg..hah titibe rajin hapdate pesal???

Google