THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 September 2010

Berposing Sakan Di Hotel Mahkota ....

Aku tak citer lagi pasal hotel mana aku stay kannn...aku stay 2 hari 1 malam di Hotel Mahkota, Melaka...ala dekat belakang Mahkota Parade je...memang sonang beb...dah la tengah tengah bandar...jalan kaki pun boleh...huhu tapi wak lu la kan nak jalan...aku pemalas kuar keta je la...tak kose nak jalan kaki...dah la Melaka panas giler wehhh...berpeluh ketiak.....tapi seyes memang dekat la....pusing pusing tang tu gak...tak pikir sesat pun...errr hotel ni ada pakej apartment or bilik hotel ..tapi since aku pun ramai ni..semua pulak nak tido atas katil sorang satu...haihh macam kat umah tak de katill...maka kitaorang pun booked la Apartment for 2 room...dan harga nya adalah bersamaan RM288++ with 4 breakfast....sapa bayor?? lu pikir la sendiri...tong tong topup la...memasing duit raya penuh kocek kannnnnnnnnnn..okla bila lagi kan nak rileks enjoy......sekali sekala ...ok la tuuuuuuuuuu.. 

Inilah Hotel Mahkota, Melaka...WELCOMEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ok sudahhhhhhhhhh citer pasal hotel...pasni gambar model terpilih pulakkkkkkk...ngeeeeeee....model gemuk akan bertukar wajah model kurus......uhuhuh...aku dah pencen jap nak bergambo sakan...tak de mood time tu..sebab dah rasa rimas lemas...nak cepat balik je...lagipun aku dah tak sedap hati pikir pasal hal kete aku..lain macam je dalam hati time tu...takpe bagi la chance la budak kurus keding ni glamer kat blog aku ...kang muka aku penuh semua nak muntah jeeeeeee...mentang mentang la gemukk dempol kannnnnnnnnnn..nah hamik ko gambo ni

















 Eh ini blog sapa lak ni.........bukan budak kurus di atas..blog ni tetap budak gemuk punyee yerrrr....tak leh jadi...muka aku gak bersepahhhhhhhhhhh..huhuh nak jugakkkkkkkkkkkk....






TAMAT SUDAHH CITER MELAKA......PENAT AKU NAK HABISKAN CITER NI TAUUUUUUUU..DAH BOLEH BERNAPAS SKETTT







4 comments:

ratusiput said...

owwwww...aku penah pegi hotel ni nok.se tu annual dinner opis lama...so far ok la...ehehe...

Eri-chan said...

pjg citer melaka kau kan....
mi kalau ko keding mcm ekin pun tak best gak tgk..tak biasa..hehe

kella said...

hahhaa... memang berjala citer pasal melaka ko ni, baru abis..hehehe..
weh, cun adik ko sey, leh jadi model betulla..
tapi ko pun cantik bergaya gak... :)

Emynz said...

pool itu sungguh menggoda, hish!

Google