THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 September 2010

Mood Raya Sudah Mari

Hari ni raya ke 6..tapi mood raya membara kann..aku pun cuti lagi ni,..till ahad..yahoooo...cuti paksaan dah bagi...maka kena paksa cuti leeeeee..haihh penat pun tak hilang lagi...gambo gambo pun tak tersusun nak story....bersabar la tunggu ek...blog aku pun nak cuti gak la...hehehbulehh..next week ketemu okehhh ngan citer raya yang bermacam rasa, eh macam kuih raya lakk...huhuuh..tunggguuuuuuu...selamat makan kueh raya uoollssssssssss..sesapa baut open house sila jemput keyyy

sneakpeak gambo di pagi raya...oh kesah !! ini lah baju terkecik tu..tetiba pagi raya leh pakai walaupun kena tahan napas...apakah?? jeng jeng...hahaha









4 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat hari raya nok....wah sakan ko cuti raya kan...aku pun cuti gak nok...next week baru nak tawaf beraya sakan nok...hahhaha harus la kan...next week baru habis pantang baru leh beraya nok....nanti aku balik kl..aku g raya kat umah ko lak kan....

Ann Ishak said...

tak nampak kecik pun baju tu mie...?!

Kyuubi_85 said...

raya sakan nampaknya.. dah kecut ke bdn pas posa? :)

POSH76 said...

wah raya sakan ni hehe

Google