THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 September 2010

Spek Mato Lalat (Contest Aku & Ray Bon!)

contesKata sibuk like helllla eh ellaaa ur my umbrella...yer bzzzzzz ok..jarang orang tag aku buat...sowi sowi kengkawan...tapi yang spek mato ni harus buat sebab aku adalah pemakai spek mato yang tegar..agak tegar...tak leh kuar umah siang hari tanpa spek mato...harus mato lalat yoo...feeling VICTORIA POSH gihtuuu....napa aku gambo bawah ni..sebab musababnya aku miss nak rambut pendekkk...tolongggggggggg mau kerat rambut...ahh lepas luahan hati. tak dapat potong waktu sekarang...aku tgk gambo jadi le...




Syarat2 contest :
(aku copy paste dari blog si Neena...dia tag aku kann...copy sudehhhhhh)

1) Mestilah warganegara Malaysia sahaja tanpa mengambil kira had umur - ok lah ngaku 18
2) Terbuka kepada blogger lelaki dan perempuan - aku perempuan
3) Korang mesti mempunyai blog sendiri bagi memudahkan sesi terjah blog - ni ha blog haku
4) Tidak diwajibkan menjadi follower Caer ....tapi credit diberikan pada sahabat2 yang sudi beramah mesra dengan caer- baik lah nak beramas mesra ni
5) Mesti memakai kaca mata yang menampakkan korang yang stylo , macho , anggun....ngeh3 - tu ha sebesor mata lalat
6) Gambar boleh edit tapi jangan terlampau menonjol- tak edit pun..
7) Copy banner contest dan linkkan terus pada banner contest....terpulang sama ada nak letakkan dalam entri atau pada bahagian sidebar blog korang....kalau buat dua2 lagi baik. -kat entri je la ekk

8) Tinggalkan kesan kat ruangan comment box yang siap dilinkkan bagi memudahkan proses terjah blog korang- bahek la  tuan tanah
9) Tag 2 orang sahabat blogger pada akhir entri
10) Tarikh tutup contest : 1 September 2010- yer aku lambat...hehe tetappp nakkkk !!!




BFF KU ANIS ERI CHAN & ANN SHREK ..SILA BUAT !!!!!!!!!!










4 comments:

Eri-chan said...

ko dose memaksa aku....tak pasal2 aku kena scan gamba aku plg stylo..ceh pasan

Shu Shinju said...

nice.... gud luck kak mimy..

kella said...

al da best mimy! aku tahu spek mate itam ngan kau..tak dapat dipisahkan...
hohoho.. samolah kito..

Ann Ishak said...

haku adelah seorang yang tak berape nak suka pakai spec, tapi demi mu...terpaksalah aku mencari spec huhuhu

Google