THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 June 2012

Untuk Kak -My Lady-

Salam untuk Kak My Lady, 

Jutaan terima kasih sebab masih mengikuti blog picisan merepek kadang syok sendiri ini...saya masih ingat akak lagi..akak adalah orang dulu memula rajin mengomen saya..maaf kalau saya tak terjejak..seingat saya dulu nama blog akak lain kan...entry khas akak buat saya terharu...tak sangka ada jugak orang prihatin mengikuti kisah saya dulu, kini dan harap selamanya laaaaaa......malu pun ada ni..rasa nak terbang ke awan...al maklum la kadang kalau baca balik kisah lama lama ni boleh rasa nak sepak laju laju diri sendiri..hiks...sangat perasan hokeh...tapi ini la memori saya untuk di kenang kenang kelak...

Walau kadang penulisan saya agak tidak semenggah...ayat pun caca marba ...cikgu BM tengok menangis..konpom SPM saya gagal...hihih..apa yang saya tulis itu la perwatakan saya tauuuu...nak tulis bahasa elok sikit hanya untuk exam saja...huhuhu...dan kadang juga menyentuh sensitiviti..kadang ayat kita tulis tak perli sesapa tapi cara pembacaan salah dah dikategorikan tak sayang mulut....blog saya ni terbuka...sesapa boleh baca...baca dengan penuh kasih sayang ehhh baru la mesreeeeeeee....

Tima kasih again kak My Lady...serius sangat tak sangka ni...ada jugak orang mengikuti kisah kisah saya di blog ini....maaf  kalau ada bahasa terkurang...terasa hati ke apa ek...sayang kak My Lady ketat ketat......selalu la baca lagi eh..sekarang ni dah ada anak...kisah Fayel lak...kot kot panjang umur leh pulak citer pasal menantu cucu......eh lama ke situ pulak....hahaha...channel sudah bertukar kannnnn ....huhuhu...keep in touch kak My Lady..appreciate sangat...:))...













DAN JUGA PADA KAMU KAMU ORANG YANG BACA BLOG AKU INI...TERIMA KASIH YERK..TAK SUKA BACA ADA AKU KISAH...TAKPE AKU TETAP NAK MEREPEK JUGAK...HUHUHU...KESEMPATAN INI FOR MY KAWAN KAWAN BLOG YANG AKU SELALU JE JEJAK KOMEN TAPI LAMA TAK DROP...MASA TERHAD...JANGAN RISAU AKU BACA WALAU KADANG TAK DROP KOMEN...SEMOGA IKATAN BERBLOGGING KITA MENJALIN KEMESRAAAN...SALAMMMMMM...KITA MINUM DULU....JOMMMMMMMM







18 comments:

mamyharraz said...

mamyharraz juga pembaca setia mimy dr zaman mimy bujang,bercinta,bertunang,kawin dan skg dah ada ank.

kalau dulu segan sgt nak drop komen sbb malu :") hehe tp makin lama baca makin meronta-ronta nak tinggalkan komen :)

apapun penulisan mimy mmg buat sy happy.sy suka membaca jadi lagi panjang karangan blogger lagiiiii sy suka! :)

dan happy dapat kenal mimy secara dekat.jom kita minummm dulu ;)

PUAN SUE said...

su peminat akak dr awal lg..walaupun xtggal komen dulu2 hehehe..

raisa_81 said...

Ha'ah betul tue...sy pon suke ngan cerita2 akak mimi...kdg2 senyum sorang2 coz mcm2 cerita.sedih,pedih bak kt JOHan..hahahhaha2...tpi ada masa gumbira,lucu...kan kan kan..

Liyana said...

sy pun peminat tegar blog akk, hihi
xdela merapu pun, ok je bace.. lg2 skrg byk cite psl fayel encem :)

D Yatie said...

saya jugak suka baca kisah mimi...tapi jumpa mimi masa mimi pregnant...ehehhehehe.. (^_^)

chikadakbiru said...

saya pun sellaslu baca blog akak..selalu silent reader jer...memang besh..walaupun ayat mcm budak upsr..tp saya sukeee..saya suke...sbb akak ikhlas menulis..tuh yg besh..nak2 lagi sjak dh ade fayel nih..sy suke tgk gambar baby akak cuteee n hencem..

La dOLcE mEa_nAtt said...

berminat dgn dunia blog sebab memula terbaca blog kak mimy...dan dari sini kenal dengan beberapa kwn blog lain...seronok mengembara bersama life kak mimy masa single tunang n dah ada baby now.....keep writing kak...we do luv u

ariana8733 said...

betul tu, ana pon wat blog sbb terbaca blog akak r, cume ana x tau ape nak tulis sgt, tp, ana suke membaca(baca blog akak)..

jgn berhenti berblog ye kak, nak trus bace tentang akak & family..terutama si comel fayel...

Mommy_Cha said...

i bkn minat blog dgn org2 nyer i minat gitu :)

Nailah Azman said...

Assalamualaikum.

Neklah suka je baca blog Akak even panjang. Macam baca buku cerita. Hihihi. ;)

mia-ina said...

mia msh setia baca akak nye blog meski terkadang cuti2x sek..senyap2x terjah tanpa komen..hehe..keep bloging sis

mc laa said...

da hampir 2 tahun jadi blogger and every day check dashboard entry terbaru akak ... even mase time akak nk bersalin sy dok bercerita kt kwn da slmt kew belom akak bersalin .. gile smp obses sekali nohh ngan citer citer akak ... slalu jadi tukang bace sbb mlas nk komen ... skrg blja kt slgor n selalu berangan jumpa akak .. hahahha ... jejak jejak la ke belog sy ..

~ NANA ~ said...

i kenal blog u ni pon baru lagi sejak i pregnant..tp skali baca terus terjebak n terus link ur blog kt my blog..hehe

Eri-chan said...

waduh..aku yg baca tulisan kakak tu pun rasa terharu..apatah lagi engko....

tapi maafla bebanyak noks, kalau ko citer pasal anak ko ni aku jrg nak komen...aku baca je...hehe..

SURIA AMANDA said...

bila bercuti best..tetiba adas masalah jadi x best kan?

Ina Khairina said...

aku pun memula 1st time baca blog ko dah jatuh cinta,dr blog ko la buat aku bersemangat nak ada blog sendiri....bila 1st time dpt jumpa ko aku rasa mcm jumpa dgn retis gitu,keh keh....kerlas ko mimy!

imhana said...

i tetap setia dgjn u okay..ahaksss!

aTy _faRed~ said...

yeah..menulis kene ikhlas..baru ley jadi diri sendiri..kalau tak rase macam fake jer kan..lagi2 kalau tang menyusun ayat..aku pon tak reti sangat nak berbunga2..tapi ikut mud gak ar..huhu.. aku pon suker bace blog ko..biler ayat lebih sempoi aku rase lebih mesra even tak pernah jumpe pon kan..:)

Google