THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 June 2012

Wordless Friday - Harimau Muda Jinak...hihihi


"Bangun..Bangun...Bangun Harimau Bangun..Jangan Tidor Lagi"

Memperkenalkan harimau muda yang jinak...jaga jaga cik senah...sekali harimau muda jinak ni mengaum menganas gegak gempita sekeliling ngan suara ngauman dia....especially time dia nak makan (minum susu) dan tido.....kalau time dia jinak....apapun boleh....ngaummmmmmmmm.....ada sesapa berani nak dekat ngan harimau muda jinak ni??? sila la mariiiiiiiiii dekat rapat rapat...kena mengaum sekali jangan serik pulop....lalala...









IBU ZURA....TERIMA KASIH HADIAHKAN FAYEL BAJU KARAKTER HARIMAU...FAYEL SUKE LAAA BEING HARIMAU...GARANG NGAUMMMMMMMMM






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

Jen Jen Izaicun said...

sporting fayel.. tomeinyerrr.. geram auntie jen jen ngan pipi fayel.. pipi kuih pau

Mommy_Cha said...

comeinyer fayel nih...teringin nak dukong dia lah kakak mimy :)

La dOLcE mEa_nAtt said...

fayel bambam...harimau jr yg superrr cute..adehh nk geyget pipi larhhh

Mooniqueen said...

Comelnya fayel...

ariana8733 said...

comel nye fayel ni..nmpak suke sgt dia ngan baju rimau tu..

^_^

Riri Yoorin said...

auuum sungguh comel

Infinite Love said...

CUTE SANGAT SANGAT!!!

geramnya rasa nak jumpa fayel ni!
boleh kawan dengan anak saya.

Qhaifa Nur said...

comel sangat...

jualan megatefal said...

hi, kalau suke tefal..jum tgk2 my blog..ni baru berjinak2 dgn blog..sebelum ni jual through email2 je..have fun browsing

www.jualanmegatefal.blogspot.com

aTy _faRed~ said...

comel lar dak fayel ni..!!!! siyes sangat adorable...geram aku nengok nyer...rindu pulak kat anak aku biler tengok dak fayel nih...[tetibe]

Bitt (doubleIS) said...

aunty bitt pon suka tengok...auummm ehhee tembamm betul pp dia mimy :)

LoVEaQshA said...

hish lau hrimau muda niela,mmg akn bwk blk leh wat menantu..:-)
cutenya fayel..

Kella said...

oh my god!!! so adorable!!!!

daela said...

Hadoi...nok...sama sebijik sebijan baju rayyan & fayel nih. Macam mana aku boleh tak baca entry ko yang ini...sob sob sob.. ok jgn sedih sangat kat Hot spring skrg ni..aku tau kau tengah merindui fayel...hahaha..

kiss & hug. daela

Google